Lol rank kasmak için hangi şampiyonlarla oynamalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
çek jungleyi hespini ez ge çreis oyun bilgisi önemli vve düşünerek oynamakta önemli

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
düşük eloda jungle oyna orta elolarda adc ya da tek kolidor

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hocam en iyisi senin gibi iyi oynayan arkadaşlarınla 5 pre toplanıp girmek. çünkü bu oyun valo gibi değil takımına birisi kötü geldiğinde feedliyor her türlü kaybediyorsun maçı. 5 pre girersen hem bu sorun olmaz hem de istediğin şampiyonu alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ADC için tw jinx kaisa kalista draven knk mide ise kafana göre top lane zac nasus dari gibi jg yine zac amumu maokai öneririm sup yanındaki adc göre alırsan daha iyi olur

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ADC için tw jinx kaisa kalista draven knk mide ise kafana göre top lane zac nasus dari gibi jg yine zac amumu maokai öneririm sup yanındaki adc göre alırsan daha iyi olur
söylediğin karakterler bir nauta bir threshe yamuluyor adc için olanlar*

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
Taşıyıcı karakterler viego gibi

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
try oynayabilirsin master da olur bunlar güçlü çarlar eğer ki takımına baktın güzel rammus ammumu falanda olabilir onlarda güçlü çarlar bunlarla rank atlarsın bence

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
rank atlamanın tek dayanagı champ olmaması lazım hocam en önemli şeylerden bir tanesi oyun bilgisi sonra metada olan carları oynayıp solo carrylemen gerekiyor pre de cok önemli güzel bi pre bulursan cıkarsın diye umud ediyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
op.gg de hangi heroların hangi elolarda alındığı wr leri ve picklenme oranları var ordan metayı takip edip laneine göre hero pickleyebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Düşük eloda tek başına adc oynamak çok riskli deli gibi iyi değilsen taşıyamazsın jung mid solo takıl adc oynicam diyorsan solo vayne tarzı takılabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
benim sana verebileceğim tavsiyesi jungle oynaman veya mid veya solodamısın sadece kule almaya oyna geç seri kule kesebilecek herolar ile

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Jungle Master yi , warwick , diana gibi karakterler oyna hocam

ghost boy clique
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıjung
Arkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktıkrar
takım arkaşınla oyna güzel bi duo ile elonu yükseltirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
solo garen tryndamere falan suo da oynayabılırsın yummi falan adcye baglı

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
pre bulmadan çıkmak gerçekten çok zor takıma muhakkak 0-10 adam geliyor düşük eloda.Oyun bilgini geliştirebilirsin pre bulmak dışında

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
jungle kayn oynayabilşirisn yada kindred olabilir

Göklerden gelen bir kedi
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ne kadar toxic çar olsa da hem zevkli hem de güzel çar olan tabii ki de shaco :metanira1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...