Onaylı Üye
çek jungleyi hespini ez ge çreis oyun bilgisi önemli vve düşünerek oynamakta önemli
düşük eloda jungle oyna orta elolarda adc ya da tek kolidorArkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
söylediğin karakterler bir nauta bir threshe yamuluyor adc için olanlar*ADC için tw jinx kaisa kalista draven knk mide ise kafana göre top lane zac nasus dari gibi jg yine zac amumu maokai öneririm sup yanındaki adc göre alırsan daha iyi olur
Taşıyıcı karakterler viego gibiArkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
op.gg de hangi heroların hangi elolarda alındığı wr leri ve picklenme oranları var ordan metayı takip edip laneine göre hero pickleyebilirsinArkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
takım arkaşınla oyna güzel bi duo ile elonu yükseltirsinArkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıjung
Arkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktıkrar
evet şuan maçtayım dediğin şeyi yaşıyorumpre bulmadan çıkmak gerçekten çok zor takıma muhakkak 0-10 adam geliyor düşük eloda.Oyun bilgini geliştirebilirsin pre bulmak dışında