Seçkin Üye
Ben kendi adıma konuşayım o zaman hocam şimdi ben düşük elolardan çıkarken twitch jungle ile oynuyorum bu da beni rahat bi plat yapıyor bundan sonrasında ise adc de botlane de yani işte samiradır twitch'dir jinx lucian kai sa tarzı çarlar oynuyorum ama genelde twitch ve samira oluyor yüksek liglerde oynarken bunları tercih ediyorum botlane de oynarken sana tavsiy edeceğim tristana olabilir çünkü bu çar gerçekten burst dmg olan güçlü bir çar aynı zamanda samira da oynayabilirsin bu yani oyun bilgisini de analiz yaparak prof oyuncuları izleyerek geliştirebilirsin kendiniArkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
oyun bilgisi çok önemli dostum jung oynayarak takımını yönlendir ve güzel oynayan bi duo lazım yoksa çok zor mentalini iyi tut tr de oynuyorsanArkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
hocam oyun bilgim vs. yerinde sadece şu var doğru karakter seçemiyorum sürekli sıkılıyorum bi el top bi el mid doğru çarı bulamıyorum ve duo bulmakta zor bazı dc sunucularında banlı olduğum için giremiyorumBen kendi adıma konuşayım o zaman hocam şimdi ben düşük elolardan çıkarken twitch jungle ile oynuyorum bu da beni rahat bi plat yapıyor bundan sonrasında ise adc de botlane de yani işte samiradır twitch'dir jinx lucian kai sa tarzı çarlar oynuyorum ama genelde twitch ve samira oluyor yüksek liglerde oynarken bunları tercih ediyorum botlane de oynarken sana tavsiy edeceğim tristana olabilir çünkü bu çar gerçekten burst dmg olan güçlü bir çar aynı zamanda samira da oynayabilirsin bu yani oyun bilgisini de analiz yaparak prof oyuncuları izleyerek geliştirebilirsin kendini
lux ezreal ile kasmaya çalışıyorum ben ezreal alıyorum yanıma da lux gelirse güzel hasar çıkıyorKendine sağlam bir pre bularak botlane de hızlıca LP kasabilirsin Support Brand bu aralar çok iş yapıyor.
eski potansiyelimin üstündeyim şuan bilgi olarakda oyun tarzı olarakda hileyide kullanıyorum aradaHocam hile kullanmıyorsanız bide öyle deneyin en azından eski potansiyelinizi ulasana dek
Hocam o zaman tek verebileceğim tavsiye daha çok zaman ayırmanız olucaktir illaki yukseliceksinizdir emin olunhocam oyun bilgim vs. yerinde sadece şu var doğru karakter seçemiyorum sürekli sıkılıyorum bi el top bi el mid doğru çarı bulamıyorum ve duo bulmakta zor bazı dc sunucularında banlı olduğum için giremiyorum
Post automatically merged:
lux ezreal ile kasmaya çalışıyorum ben ezreal alıyorum yanıma da lux gelirse güzel hasar çıkıyor
eski potansiyelimin üstündeyim şuan bilgi olarakda oyun tarzı olarakda hileyide kullanıyorum arada
malesef mental patlıyor bir yerden sonraoyun bilgisi çok önemli dostum jung oynayarak takımını yönlendir ve güzel oynayan bi duo lazım yoksa çok zor mentalini iyi tut tr de oynuyorsan
oyun bilgin yerindeyse neden bu konuyu açtın hocam plata kadar çıktım demedin mi nasıl oyun bilgin tam olabiliyor bunu anlamadım gerçekten ve matchup sıkıntısı çekiyorsan youtube da bu matchupların karşılaşmaları var onları bulabilirsin aratarak videolarını işte duo olarak mh nin sunucusunda var birden fazla duo araya kişi ve forumda günde en az 1 kişi yazıyor duo arıyorum diye zatenhocam oyun bilgim vs. yerinde sadece şu var doğru karakter seçemiyorum sürekli sıkılıyorum bi el top bi el mid doğru çarı bulamıyorum ve duo bulmakta zor bazı dc sunucularında banlı olduğum için giremiyorum
lux ezreal ile kasmaya çalışıyorum ben ezreal alıyorum yanıma da lux gelirse güzel hasar çıkıyor
eski potansiyelimin üstündeyim şuan bilgi olarakda oyun tarzı olarakda hileyide kullanıyorum arada
haklı isyankanka yaklaşık 5 6 senedir oynuyom o lanet oyunu tr serverinde öncelikle yazışmaları kapatıyosun sonra oyuna konsantre oluyosun meta çarlara bakıyosun meta daki çarları alman daha iyi olucaktır bence tek şamp a odaklanmak saçmalık arkadaşlarında dediği gibi bi duo bul ve öğrenmenin sonu yoktur kanka illaki bilmediğin şeyler vardır oyunda turnuvaları izle oyunları anlamaya çalış eminim çıkarsın tekrar ama silverdan çıkmak elmasdan çıkmaktan daha zor olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
kanka çekilmiyo silver yemin ederim şuan valoda silver 1 im 34 30 25 vura vura lig düşücem bronza düşüyorum 1 maç daha kaybedersem bana en yakın adam 9 vuruyo bu lol da böyle sup mainim th falan oynuyorum maç kazandıramıyom adc kasıyo ama bu sezon tank metası çok fazla hem 6k canı olup hem inanılmaz hasar atan çok çar var gına geldi ranked ı bıraktımhaklı isyan
kesinlikle tr de rank kasmak kafana sıkmak gibimalesef mental patlıyor bir yerden sonra
takımın lideri olarak gördüğüm jungle'ı oyna, jungle'da tek başına taşıyabilecek bence warwick var böyle çok rahat kasarsınArkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
hangi rankı gördün maxBen orman mainim ve maokai,amumu,jarvan oynuyorum 13.3 yamasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?