Onaylı Üye
Kanka öncelikle yanına sağlam bir duo bulmanı öneriyorum İrelia, Katarina, Yone gibi çarlar Low elolardan çıkmana oldukça yardımcı olacaktır High elolarda oynuyorsan şu an Aurelion Sol cok metada öğrenmeye çalış derim elon yükseldikçe Haritada efektif şampiyonları oynamanı öneririmArkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
Kanka Draven'i Yüksek eloda inan ki oynatmazlar sc ile oynamadıgın zaman fight içlerinde balta tutması vs. cok sıkıntılı bir şampiyon şahsi görüşümADC için tw jinx kaisa kalista draven knk mide ise kafana göre top lane zac nasus dari gibi jg yine zac amumu maokai öneririm sup yanındaki adc göre alırsan daha iyi olur
Midde viktor oynaArkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
bana sorarsan ayağı çabuk girilen yani hareket hızı yüksek olan şampiyon al çünkü skilleri daha hızlı dodge atabilirsin sc ile daha da eğlenceli olur ama şampiyon olarak şuanda jax ile çok rahat çıkılır nettArkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
öncelikle script ile oynuyorsan bir şampiyon belirle örneğin jinx sürekli geliştirici videolar izlemelisin bir yandan script bir yandan kendini geliştirerek daha rahatlarsın örneğin diyorsan ben ad oynamam mid geç midde viktordur syndradır bunları oyna görüşlerin iyi olsun dikkat et map görme aç sürekli drake ve objektif kovala takıma zorla aldırt roam atmaya calıs tekrar cıkarsın rahatcaArkadaşlar merhaba öncelikle lol de plat ı görmüş bir oyuncuyum fakat şuan ki gelen takımlar feederler mental çöküntüler beni silver 2 yaptı burdan çıkmakta zorlanıyorum kendim oynuyorum arada script açıyorum lütfen kogmaw twitch oyna gibi şeyler yazmak yerine ne yaparak çıkabileceği mi veya yüksek rank arkadaşlar varsa ne yaparak çıktığını yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?