Lol rank kasmak için hangi şampiyonlarla oynamalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ben jungle kayn oynayarak mid kassadin ve varus oynayarak yüksek seviyelere çıktım sizlere de öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sağlam bir duo bul kendine gerisi kendiliğinden gelir

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Mid geç eğer bot lane oynuyorsan.
Midde tristana oynayıp hızlı elo kasabilirsin.
Benim Mid tristana rehberi var. Bilgisayara geçtiğimde onun linkini atarım.
Tristana dışında midde Akshan Cassiopeia hızlı elo kasmak için güzel champlar. Midde sürekli roam atmaya çalışma. Kulelere oyna. Mid kulesi oyundaki en önemli kuledir. Mid kulesini ilk alan haritada hakimiyet kurar.
Benim peak West master 400 lp. Midde Tristana ve Cassio oynadım daha çok. Ama SC ile tristana daha iyi çalışıyor adc champi olduğu için. Runlerden demolish + bone plating girip kulelere abaniyorsun tristana mid taktiği genel olarak bu

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kendi adıma konuşuyorum kirve orman lee veya evleyn dönüyorum ya birde ne yaparsan yap takım s*laksa pek birşey yapılmıyor. ama orman dönüp gangleri başarılı atarsan takım motive oluyor kazanma oranın yükseliyor güzel jhin de süper oluyor :D yine senin oyun tecrübene bağlı bazen bakıyorum tam motiveyim süper taşıyorum kasıtlı olarak feed atan oluyor pek birşey yapamıyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oyun bilgin iyi ise ormancı rolünde oynamaya çalış takımını yönet taşıma potansiyeli olan oyuncuya daha çok ağırlık ver rahatca Rank kasarsın kayn şuan metanın en güçlü herosu bana göre bu şekilde Rank kasabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...