Lol rank kasmak için hangi şampiyonlarla oynamalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eğer top lane oynamayı düşünüyorsan Darius Riven ideal olacaktır

Donator
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bence en mantıklı rol orman, geri kalmış lane'i kurtarma şansın var. ayrıca tek başına hardcarryde olabilirsin kayn rengar gibi herolarla

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
İşin sırrı, mentali patlatmadan çok maç atmak, bununla beraber güzel bir duo, aynı zamanda meta takibi seni bir yerlere getirecektir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
oynamayı bilmiyorsan boşa knk

Ayarlardan chati kapat, oyunda çok ping atanları direkt sustur. Kendine bir şampiyon belirle ve onun karşısına gelebilecek tüm match-uplara bak. Scripte asla güvenme. Doğru zamanı beklersen çoğu match-up'ı kazanabilirsin.
kesinlikle dikkat gidince sinir olunca cok hata yapılıyor afk chat kasıp geri düşülüyor

Eğer top lane oynamayı düşünüyorsan Darius Riven ideal olacak
riven zor cardır beceremez herkes

bence en mantıklı rol orman, geri kalmış lane'i kurtarma şansın var. ayrıca tek başına hardcarryde olabilirsin kayn rengar gibi herolarla
orman campı dönmek strateji ister herkes yapamaz

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Ben kendi adıma konuşayım o zaman hocam şimdi ben düşük elolardan çıkarken twitch jungle ile oynuyorum bu da beni rahat bi plat yapıyor bundan sonrasında ise adc de botlane de yani işte samiradır twitch'dir jinx lucian kai sa tarzı çarlar oynuyorum ama genelde twitch ve samira oluyor yüksek liglerde oynarken bunları tercih ediyorum botlane de oynarken sana tavsiy edeceğim tristana olabilir çünkü bu çar gerçekten burst dmg olan güçlü bir çar aynı zamanda samira da oynayabilirsin bu yani oyun bilgisini de analiz yaparak prof oyuncuları izleyerek geliştirebilirsin kendini

1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
ben sup heroları oynayarak elmasa gelmiştim. Sizde sup oynayarak yükselebilirsin sadece takıma biraz daha yardım edip kendini daha fazla takımın için feda etmelisin ve totem atmaya önem vermelisin benim fikrim şimdilik bu kadar.Oyun bilgisi ve şampiyon bilgisi oynaması tamamen sana bağlı karşıda ki suptan biraz daha önde olarak oynamalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...