LoL sahiplenme basarisiz oldu hatasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkdaşlar kalistanın kostümünü açtım direk çantaya gitmesi gerekirken yine ganimetler kısmında kaldı ve böyle bir hata verdi. Çözümünü aradım bulamadım.
Adsız.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sunucudan kaynaklı bir hata büyük ihtimalle kapatıp açtığında sorun devam ediyor mu? Ayrıca her hangi bir kayıp yaşıyor musun (kristal ya da dönüştürülebilir ögenin kaybolması gibi)

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
İnternet yada sucuda sıkıntı olmuştur tekrar dene düzelecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hesaptan çık gir yapmayı denermisin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sunucudan kaynaklı bir hata büyük ihtimalle kapatıp açtığında sorun devam ediyor mu? Ayrıca her hangi bir kayıp yaşıyor musun (kristal ya da dönüştürülebilir ögenin kaybolması gibi)
Clienti kapatıp açtım. Oturumu kapatıp yeniden giriş yaptım uzun süre bekledim ama yok düzelmedi. Ayrıca turuncu öz gitti evet

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
SS lerini al o zaman dostum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
adresinden direkt lol support'a başvur. Peşini bırakma onlardan kaynaklı bir hata ve telafi olarak bir şey verebilirler
Clienti kapatıp açtım. Oturumu kapatıp yeniden giriş yaptım uzun süre bekledim ama yok düzelmedi. Ayrıca turuncu öz gitti evet

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Umarımda karşılaşmam bunee!

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aynı sorunu bende yaşamıştım 1 hafta açamamıştım sonrasında otomatik düzeldi güncelleme gelmişti istersen ticket atabilirsin istersen bekleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ticket at genelde böyle sorunlara hızlı cevap veriyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aynı sorunu bende yaşamıştım 1 hafta açamamıştım sonrasında otomatik düzeldi güncelleme gelmişti istersen ticket atabilirsin istersen bekleyebilirsin
ticket atıp hesabı etiket etmeyelim sc kullanıyoruz :) muhtemelen bugün gelen güncellemede bedava verilen kostümlerde bu açtığım kostüm var zaten belki o yüzden verdi

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ticket atıp hesabı etiket etmeyelim sc kullanıyoruz :) muhtemelen bugün gelen güncellemede bedava verilen kostümlerde bu açtığım kostüm var zaten belki o yüzden verdi
olabilir bende bişey yapmamıştım beklemiştim güncelleme geldiğinde düzelmişti biraz beklemeni tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Böyle durumlarda ticket atmak gerekiyor bendede olmuştu ama ticket atmadan bir sonraki girişinde gelir.

Üye
3 HİZMET YILI
aynı hatayı bende alıyorum 30 a kastıgım carda da su lol cafeden dolayı sampıyonlar acık ya ondan cakısıyo olabılır dıye dusunuyorum

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
itanetle ilgili olabilir itaneti kapatıp aç düzelir banada olmuştu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...