Onaylı Üye
Clienti kapatıp açtım. Oturumu kapatıp yeniden giriş yaptım uzun süre bekledim ama yok düzelmedi. Ayrıca turuncu öz gitti evetSunucudan kaynaklı bir hata büyük ihtimalle kapatıp açtığında sorun devam ediyor mu? Ayrıca her hangi bir kayıp yaşıyor musun (kristal ya da dönüştürülebilir ögenin kaybolması gibi)
Clienti kapatıp açtım. Oturumu kapatıp yeniden giriş yaptım uzun süre bekledim ama yok düzelmedi. Ayrıca turuncu öz gitti evet
ticket atıp hesabı etiket etmeyelim sc kullanıyoruzaynı sorunu bende yaşamıştım 1 hafta açamamıştım sonrasında otomatik düzeldi güncelleme gelmişti istersen ticket atabilirsin istersen bekleyebilirsin
olabilir bende bişey yapmamıştım beklemiştim güncelleme geldiğinde düzelmişti biraz beklemeni tavsiye ederimticket atıp hesabı etiket etmeyelim sc kullanıyoruzmuhtemelen bugün gelen güncellemede bedava verilen kostümlerde bu açtığım kostüm var zaten belki o yüzden verdi
Modeme bi reset çak hesaba çık gir düzelmesse ticket atArkdaşlar kalistanın kostümünü açtım direk çantaya gitmesi gerekirken yine ganimetler kısmında kaldı ve böyle bir hata verdi. Çözümünü aradım bulamadım.Ekli dosyayı görüntüle 78482
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?