Lol Sc Açarsam Valoranttan Ban Yermiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
LoL oynarken Vanguard kapatırsan bir şey olmaz. LoL'den ban yediğin Riot hesabıyla Valorant oynayabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yersin yiyenler yedi mi bilmiyorumda ben aylar önceden lole giremediğim hesapla valo oynamıştım şimdi ne durumda bilmiyorum

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ban net yiyosun lolde ben 1 maçlık açmıştım burdan sc yi 2 gün sonra ban yedi amma valoyla bi alakam yok vanguard falan diyolar
vanguardla olabilir vallaha o sıra çıktığımı biliyorum sadece ban yemesine rağmen oynamıştım ondan dedim ama riske atmayıp yeni açmak daha iyi olabilir sanırım

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aga riot hesabı iki oyunda da kullanılıyo. bence yapma. yeni hesap aç kasmaya çalış

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk yemezsin denemiş biri olarak diyorum valodan abn yersen loldeen yemezsin loldeen yersen valodan yemezsin

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Vanguard kapatma falan boş arkadaşlar, LOL'den script ile ban yedim aynı hesapla valorant oynuyorum, Valoranttan hile ile ban yedim aynı hesapla lol oynuyorum, hiç bir şekilde iki oyunun bir biri ile alakası yok ban konusunda, çevremde ki herkes aynı durumda, hiç bir şekilde iki oyunun birbiri ile alakası yok yasaklama konusunda

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
yemezsin kardesim ayrica lolde hwid ban diye bişey de yok sadece hesabın banlanir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yok kanka ben denedım rıot vanguardı sıl valoranta gırecegın zaman yukle bellı olmaz rito sonucta

Üye
2 HİZMET YILI
riot hesabın ban yediği için yeme ihtimalin var ama vanguardı kapatıp denersen belki bi ihtimal de olsa yemezsin.

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
yemezsin ama yinede vanguardı kapat :d ne olur ne olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
valoranttan ban yersen lolü etkilemez aynı şekilde lolden ban yersen valorantı etkilemez ancak riot hesabın askıya alınırsa iki oyunuda oynayamazsın yeni hesap açman gerekir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Sadece hile kullandığın hesapta riot banı yersin ve valorant giremezsin yeni hesap açıp valoranta girebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...