LoL Sc config

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
SCde config hakkında bilgi verebilecek var mı ve ben ayarları kimi zaman yapamıyorum sanırım çünkü çoğu oyunda kendim oynadığımda daha iyi oynıcağım pozisyonlar oluyor yani sc her daim daha iyi olması lazım gold bir insandan hangi configi nasıl kullanırım nasıl kurarım anlatabilecek var mı ?
teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Sitede hazır configler var, WindSharp kullanma, LPReborn kullan, Challenger Config kullanabilirsin. Fakat ben ayarları defaultta bırakıp ellememeni, elleyeceksen de ufak şeylere karışmanı tavsiye ediyorum. Muhtemelen space basılı tuttuğunda combo yapmıyor veya C basılı tuttuğunda rakibini dürtmüyor, o yüzden "Ben Script'ten daha iyi oynuyorum." diyorsun. Bunun sebebi herona bir config atamamış olman, en altta karakterinin isminin yazdığı yerden config seçilmişse o ayarlara bak, seçilmemişse muhtemelen 2 tane vardır, genelde en üstteki daha iyidir, seç ikisinden birini, ismine falan bak, LPReborn veya default configler her zaman daha iyidir. Mesela Yasuo için ilk önce menüden en altta configi aktifleştirmen gerek, bu arada yasuo için Default Yasuo öneririm, domination hem oyunu kastırır hem de daha kötü bana kalırsa. Sc ile oynanabilecek herolara bak, irelia yasuo yone bunların başında gelmekte, gidipte kayn ile sc oynarsan, dodge atmaktan başka bir şey yapmaz, dodge atmayı da sadece koşarak yapar, q atayım da skillden kaçayım falan demez kayn destekli olmadığı için. Destekli ve S tier heroları kullan, en altta heronun ayarları dışındaki ayarlar neredeyse sadece dodge atma ayarları, en alttaki hero ayarları ise combo dürtme lasthit ayarları falan filan. Antrenman moduna girip 1 saat karıştırıp olayı anlamaya çalışsan yeterdi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka arkadaş yorumda belirtti carry çarlar oyna

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Sitede hazır configler var, WindSharp kullanma, LPReborn kullan, Challenger Config kullanabilirsin. Fakat ben ayarları defaultta bırakıp ellememeni, elleyeceksen de ufak şeylere karışmanı tavsiye ediyorum. Muhtemelen space basılı tuttuğunda combo yapmıyor veya C basılı tuttuğunda rakibini dürtmüyor, o yüzden "Ben Script'ten daha iyi oynuyorum." diyorsun. Bunun sebebi herona bir config atamamış olman, en altta karakterinin isminin yazdığı yerden config seçilmişse o ayarlara bak, seçilmemişse muhtemelen 2 tane vardır, genelde en üstteki daha iyidir, seç ikisinden birini, ismine falan bak, LPReborn veya default configler her zaman daha iyidir. Mesela Yasuo için ilk önce menüden en altta configi aktifleştirmen gerek, bu arada yasuo için Default Yasuo öneririm, domination hem oyunu kastırır hem de daha kötü bana kalırsa. Sc ile oynanabilecek herolara bak, irelia yasuo yone bunların başında gelmekte, gidipte kayn ile sc oynarsan, dodge atmaktan başka bir şey yapmaz, dodge atmayı da sadece koşarak yapar, q atayım da skillden kaçayım falan demez kayn destekli olmadığı için. Destekli ve S tier heroları kullan, en altta heronun ayarları dışındaki ayarlar neredeyse sadece dodge atma ayarları, en alttaki hero ayarları ise combo dürtme lasthit ayarları falan filan. Antrenman moduna girip 1 saat karıştırıp olayı anlamaya çalışsan yeterdi.
soldan seçiyorum mesela bugün kindred oynadım solda o seçme yeri yoktu sanırım bir tane vardır ve onu kullanıyordur otomatik dedim ama öyle değildi sanırım çünkü kite atmak istiyorum mouse adamdan tam zıt yönde space e basıyorum ama q yü adama atıyor böyle bir kaç kere öldükten sonra scyi kapatıp oynadım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Her Heroya kendi cfg kullansan daha iyi olur

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
soldan seçiyorum mesela bugün kindred oynadım solda o seçme yeri yoktu sanırım bir tane vardır ve onu kullanıyordur otomatik dedim ama öyle değildi sanırım çünkü kite atmak istiyorum mouse adamdan tam zıt yönde space e basıyorum ama q yü adama atıyor böyle bir kaç kere öldükten sonra scyi kapatıp oynadım
her hero destekli değil diyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
her karakterin cfgsini bulamıyoruz o yüzden önceden bak olanları oyna ve cfgleri de ayarla

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
tierlistten karakterlere bakıp ona uygun s+ seviyedeki karakterlerle oynasan senin için daha iyi olur dostum

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Don't Q into enemies diye bir seçenek olması lazımdı

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Belirli config'i otomarik olarak iyi gelen oto-yapılı characterleri oynamanı tavsiye ederim Script zaten AI üstüne kurulu AI sistemi zaten hâlâ insan seviyesinde yakın bir seviyede değil. Script'in kafayı yemesi tuşların bazen çalışmaması combo'yu doğru yapmaması gibi olaylar tümüdür. İyi oyunlar, Ayrıca windsharp yerine LPReborn kullanmanı tavsiye ederim.

Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Her heroda SC yok olanlar (eser41tr'ye aittir) ;
Aatrox, Ahri, Akali, Alistar, Amumu, Annie, Aphelios, Ashe, Azir, Bard, Blitzcrank, Brand, Caitlyn, Camille, Cassiopeia, Cho'Gath, Corki, Darius, Diana, Draven, Dr. Mundo, Ekko, Evelynn, Ezreal, Fiora, Fizz, Garen, Graves, Illaoi, Irelia, Janna, JarvanIV, Jax, Jayce, Jhin, Jinx, Kai'Sa, Kalista, Karma, Karthus, Kassadin, Katarina, Kayle, Kennen, Kha'zix, Kindred, Kled, Kog'maw, Lee Sin, Leona, Lillia, Lissandra, Lucian, Lulu, Lux, Malphite, Maokai, Master Yi, Miss Fortune, Wukong, Mordekaiser, Morgana, Nami, Nasus, Nautilus, Neeko, Nidalee, Nocturne, Nunu, Olaf, Orianna, Pantheon, Pyke, Qiyana, Quinn, Renekton, Rengar, Riven, Ryze, Samira, Senna, Seraphine, Sett, Shen, Shyvana, Sion, Sivir, Soraka, Swain, Sylas, Syndra, Talilyah, Talon, Taric, Teemo, Thresh, Tristana, Tryndamare, Twisted Fate, Twitch, Udyr, Urgot, Varus, Vayne, Veigar, Vel'koz, Viktor, Vladimir, Volibear, Warwick, Xayah, Xerath, Xin Zhao, Yasuo, Yone, Yorick, Yuumi, Zed, Ziggs, Zilean, Zyra.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tierlistte s+ olan karakterleri oynamaya çalış bide challenger config kullanabilirsin

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
SCde config hakkında bilgi verebilecek var mı ve ben ayarları kimi zaman yapamıyorum sanırım çünkü çoğu oyunda kendim oynadığımda daha iyi oynıcağım pozisyonlar oluyor yani sc her daim daha iyi olması lazım gold bir insandan hangi configi nasıl kullanırım nasıl kurarım anlatabilecek var mı ?
teşekkürler
evet ben de merak ediyorum mesela benim xerathı biraz garip oynuyor ama bazı insanlarrdaa çok temiz oynuyor bu config farkı olabilir

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sitede bununla ilgili çok fazla konu var bakabilirsin aratıp yeterli bilgi oralarda mevcut

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
komut tuşları ayarlanabiliyormu acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...