soldan seçiyorum mesela bugün kindred oynadım solda o seçme yeri yoktu sanırım bir tane vardır ve onu kullanıyordur otomatik dedim ama öyle değildi sanırım çünkü kite atmak istiyorum mouse adamdan tam zıt yönde space e basıyorum ama q yü adama atıyor böyle bir kaç kere öldükten sonra scyi kapatıp oynadımSitede hazır configler var, WindSharp kullanma, LPReborn kullan, Challenger Config kullanabilirsin. Fakat ben ayarları defaultta bırakıp ellememeni, elleyeceksen de ufak şeylere karışmanı tavsiye ediyorum. Muhtemelen space basılı tuttuğunda combo yapmıyor veya C basılı tuttuğunda rakibini dürtmüyor, o yüzden "Ben Script'ten daha iyi oynuyorum." diyorsun. Bunun sebebi herona bir config atamamış olman, en altta karakterinin isminin yazdığı yerden config seçilmişse o ayarlara bak, seçilmemişse muhtemelen 2 tane vardır, genelde en üstteki daha iyidir, seç ikisinden birini, ismine falan bak, LPReborn veya default configler her zaman daha iyidir. Mesela Yasuo için ilk önce menüden en altta configi aktifleştirmen gerek, bu arada yasuo için Default Yasuo öneririm, domination hem oyunu kastırır hem de daha kötü bana kalırsa. Sc ile oynanabilecek herolara bak, irelia yasuo yone bunların başında gelmekte, gidipte kayn ile sc oynarsan, dodge atmaktan başka bir şey yapmaz, dodge atmayı da sadece koşarak yapar, q atayım da skillden kaçayım falan demez kayn destekli olmadığı için. Destekli ve S tier heroları kullan, en altta heronun ayarları dışındaki ayarlar neredeyse sadece dodge atma ayarları, en alttaki hero ayarları ise combo dürtme lasthit ayarları falan filan. Antrenman moduna girip 1 saat karıştırıp olayı anlamaya çalışsan yeterdi.
her hero destekli değil diyorumsoldan seçiyorum mesela bugün kindred oynadım solda o seçme yeri yoktu sanırım bir tane vardır ve onu kullanıyordur otomatik dedim ama öyle değildi sanırım çünkü kite atmak istiyorum mouse adamdan tam zıt yönde space e basıyorum ama q yü adama atıyor böyle bir kaç kere öldükten sonra scyi kapatıp oynadım
Don't Q into enemies diye bir seçenek olması lazımdısoldan seçiyorum mesela bugün kindred oynadım solda o seçme yeri yoktu sanırım bir tane vardır ve onu kullanıyordur otomatik dedim ama öyle değildi sanırım çünkü kite atmak istiyorum mouse adamdan tam zıt yönde space e basıyorum ama q yü adama atıyor böyle bir kaç kere öldükten sonra scyi kapatıp oynadım
bir daha kindred oynıcağımda deniyeceğimDon't Q into enemies diye bir seçenek olması lazımdı
evet ben de merak ediyorum mesela benim xerathı biraz garip oynuyor ama bazı insanlarrdaa çok temiz oynuyor bu config farkı olabilirSCde config hakkında bilgi verebilecek var mı ve ben ayarları kimi zaman yapamıyorum sanırım çünkü çoğu oyunda kendim oynadığımda daha iyi oynıcağım pozisyonlar oluyor yani sc her daim daha iyi olması lazım gold bir insandan hangi configi nasıl kullanırım nasıl kurarım anlatabilecek var mı ?
teşekkürler
ayarlanabiliyor hocam oyunda hile injectliyken shift basarsanız ordan çıkan menüden ayarlayabilirsiniz tuşları vs.komut tuşları ayarlanabiliyormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?