Seçkin Üye
Çizgileri nasıl kapatırız bilen var mı?
ws rebornda öyle bi özellik oldugunu hiç görmedim açıkcası başka bir sc ile karıştırmış olabilirmisin ?Eskiden WsReborn da kapatabiliyordun çizgileri vs. ancak şuan mümkün değil. Kapanmıyor.
Haklısın. Lp reborn da olabilir. Daha önce bu forumdaki bir scriptte kapatılıyordu.ws rebornda öyle bi özellik oldugunu hiç görmedim açıkcası başka bir sc ile karıştırmış olabilirmisin ?
benim bildiğim kadarı da yokwsbornda bu tarz bir kapatma özelliğinin olduğunu sanmıyorum hocam 1 haftadır kullanıyorum yok sanırım
knk ben bi yerde gördüm hile bende gözüküyor ama kayıt programı görmüyor onda normal oyun gözüküyorTeker teker her şeyini kapatsan bile en üstte mh yazısı görünecektir yani öyle bir ayar yok
Tam olarak nerede gördünüz video atabilir misinizknk ben bi yerde gördüm hile bende gözüküyor ama kayıt programı görmüyor onda normal oyun gözüküyor
bi youtube videosunda script ile konuşuyordu orda işte adamın ekranında sc işte halkalar var ama kayıtta yokTam olarak nerede gördünüz video atabilir misiniz