13 Tem 2020 #1 umitsarioglu U Seçkin Üye Katılım 24 Tem 2019 Mesajlar 342 Çözümler 1 Tepki puanı 30 Ödüller 5 Yaş 28 6 HİZMET YILI düne kadar herşey normaldi. yaklasık 15 maç atmışımdır hiçbir sorun yoktu fakat bu sabah şöyle bir hata almaya başladım Moderatörün son düzenlenenleri: 13 Nis 2022
düne kadar herşey normaldi. yaklasık 15 maç atmışımdır hiçbir sorun yoktu fakat bu sabah şöyle bir hata almaya başladım
Çözüm S S sbcmarshmello 13 Tem 2020 evet bende almaya başladım daha öncede buna benzer bi hata olmuştu github çöktü demişlerdi bende aynı hatayı alıyorum ama çalışmayı durudurdu yazmıyor Post automatically merged: 13 Tem 2020 şuan bende hata vermiyor
evet bende almaya başladım daha öncede buna benzer bi hata olmuştu github çöktü demişlerdi bende aynı hatayı alıyorum ama çalışmayı durudurdu yazmıyor Post automatically merged: 13 Tem 2020 şuan bende hata vermiyor
13 Tem 2020 #2 sbcmarshmello S Onaylı Üye Katılım 4 Eki 2019 Mesajlar 81 Çözümler 3 Tepki puanı 5 Ödüller 4 Yaş 27 6 HİZMET YILI evet bende almaya başladım daha öncede buna benzer bi hata olmuştu github çöktü demişlerdi bende aynı hatayı alıyorum ama çalışmayı durudurdu yazmıyor Post automatically merged: 13 Tem 2020 şuan bende hata vermiyor Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
evet bende almaya başladım daha öncede buna benzer bi hata olmuştu github çöktü demişlerdi bende aynı hatayı alıyorum ama çalışmayı durudurdu yazmıyor Post automatically merged: 13 Tem 2020 şuan bende hata vermiyor