Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lol sc kullar-nırsam farklı bir hesapta ana hesabıma sorun olur mu
Eski sisteme göre IP ban vardı yani IP adresine gelen internet girişinden bütün hesapların ban yiyebiliyordu fakat o kalktı diye biliyorum. En fazla kendi hesabına girmeden ban yersen ticket açıp yiğen oynamıs benim pc de dersin olur biter
Hayır sadece kullandığın hesap ban yer diğer hesaplarına bir şey olmaz bunu yanı sıra mail üzerindeki hesaplarınada bir şey olmaz lole daha öyle bir sistem gelmedi
sırf script için sıfırdan hesap açtım ve o hesapta sadece sc varken oyun oynadım 62 level hala oynuyom asıl hesabı geçecek az daha oynarsam.
ana hesabıma bir şey olmadı
olmaz dostum ana hesabın farklı o farklı .... sadece oyun dosyalarının default halinde olmasına dikkat et. farklı hesapla da girsen oyun dosyasının klasöründe sistem zararlı bir dosya tespit edebilir ve sorun yaşayabilirsin. Örneğin gta 5 online a böyle bir durumda giremezsin gibi.