lol script açarsam duoma zarar gelir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
mesela lolde script açtım ve arkadaşımı boostluyorum hile tespit edilirse ben ve arkadaşım mı ban yeriz yoksa sadece ben mi ban yerim yardımcı olursanız sevinirim
aşırı belli etmeden kullan max sen ban yersin riot şuanda hileleri nadiren banlatıyor zaten

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
mesela lolde script açtım ve arkadaşımı boostluyorum hile tespit edilirse ben ve arkadaşım mı ban yeriz yoksa sadece ben mi ban yerim yardımcı olursanız sevinirim
bak dostum şuna bir açıklık getiriyim sen şimdi hile ile oynuyorsan sistem hileyi tespit etmesse raporlama üzerinden gidilir riot personelleri maç geçmişlerini vb izliyor eğer ki sen pren ile birden fazla maç geçmişi bulunuyorsa hile ile oda ban yeme ihtimali yüksek oyunun gidişhatını etkilerse sende ban yiyorsun boostladığın kişi de kısacası evet

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Yok zarar gelmiyo daha hiç bir arkadaşıma en küçük kısıtlama olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hileyi açan sen olduğun için riot duo'nu sorumlu tutmaz bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hayır, sadece 3. parti yazılımı kullandığın hesabın ban yeme riski vardır, fakat yine de duon seni fazla savunmasın chatte.

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
arkadaşın açmazsa kesinlikle yemez

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
benim bildiğim kadarıyla arkadaşının winleri siliniyo ama zahmetli bir iş el ile lp değişikliği yapmak belki küçük bir ceza verebilirler ama haberi yoktu falan felandan yırtar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hiçbir zararı yok kanka sadece kendi hesabına :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka genelde bir şey olmaz ama sen çok ileri gidersen ortaklıktan yiyebilir ama şu ana dek bende bir şey olmadı memoryhackers güvencesi vallahi

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
gene de bi ihtimal var söyle arkadaşınada oyunda eğer anlarlarsa seni kötülesin savunmasın yani
Post automatically merged:

gene de bi ihtimal var söyle arkadaşınada oyunda eğer anlarlarsa seni kötülesin savunmasın yani

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Gelmez benim 1 hesabım ban yedi ama duoma hiç bişey olmadı. İçiniz rahat olsun yani

lol oynuom feedliom
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kuzenim ile oynarken sadece benim hesap yemişti. O yüzden duona hiçbirşey olmaz rahatça girebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Lol sc de benim bildiğim yalnızca sc kullanan hesap sıkıntı yaşıyor duo girdiğin hesaplara bir şey olmuyor diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...