Alıyorum lol script alıyorum + hesap

Üye
1 HİZMET YILI
script ne abartı pahalı ne abartı kullanışlı olsun hesapta ucuz olsun

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ucuza güvenilir bulabileceğin ürün yok bgx mac versiyonu alabilirsin vds vs kurulumu mevcut sitesinde 130$ şuan güvenilir public olan onun dışında privateler var private suite 275€, odin 300€ başka da güvenli ürün yok kankam ya paraya kıyacaksın ya da ban yemeyi göze alıp oynayacaksın

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ucuza güvenilir bulabileceğin ürün yok bgx mac versiyonu alabilirsin vds vs kurulumu mevcut sitesinde 130$ şuan güvenilir public olan onun dışında privateler var private suite 275€, odin 300€ başka da güvenli ürün yok kankam ya paraya kıyacaksın ya da ban yemeyi göze alıp oynayacaksın

odin %100 safe değil.

Üye
2 HİZMET YILI
knk ban riski olan ücretsiz ismi solermisin bi bakayım ona ben

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
toir private alabilirsin kanka bypasslı ben 1 hafta kullandım ban yemedim

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu mantık ile bakarsan her "hile" güvenli değil.

kardeşim dediğimi anlamadın sanırım vg güncellemesinden sonra odinin ban atmayacağı garantisi yok önceden vardı neden hem external hem private idi şuansa vg geldiği için 300 euro verip ban yiyeyecek miyim yemeyecek miyim diye düşünmeye değmez riskli anlatabiliyor muyum?

Oha Shaco Youtube
Uzman Üye
2 HİZMET YILI
kardeşim dediğimi anlamadın sanırım vg güncellemesinden sonra odinin ban atmayacağı garantisi yok önceden vardı neden hem external hem private idi şuansa vg geldiği için 300 euro verip ban yiyeyecek miyim yemeyecek miyim diye düşünmeye değmez riskli anlatabiliyor muyum?
300 euroya sc alan aptallar varsa yazık