bence açma ikinci bi hesap açArkadaşlar Script ile dereceli maça girersem ban yeme ihtimalim varmıdır ? hesabımı gerçekten çok seviyorum ama yeni hesapta açmak istemiyorum
Kanka bence ana besabında sakın açma script kullanmanın sonucu 100 de 100 bandır ban yememe ihtimali 0 ha belki 1 günde ban yersin belki 2 ay ama kesin yersin o şansına kalmış 20 liraya 30 level hesap satılıyor al onlardan oyna keyfine bakArkadaşlar Script ile dereceli maça girersem ban yeme ihtimalim varmıdır ? hesabımı gerçekten çok seviyorum ama yeni hesapta açmak istemiyorum
Şu sıralar sıkıntı olmaz ama yeni hesap açmanı öneririmArkadaşlar Script ile dereceli maça girersem ban yeme ihtimalim varmıdır ? hesabımı gerçekten çok seviyorum ama yeni hesapta açmak istemiyorum
olabildiğince az report almaya bak bilerek skill ye bilerek öl bilerek hata yap rakibi görmüyormuş gibi yap ve sana ban atma oranlarını en aza indirArkadaşlar Script ile dereceli maça girersem ban yeme ihtimalim varmıdır ? hesabımı gerçekten çok seviyorum ama yeni hesapta açmak istemiyorum