Benimde master hesap var girmiyom.Sakın girme dandik hesapları cerezlık patlat güncelleme olana kadar.evet 1-2 tane banlanmayan hesap var bende de yamadan önce kastığım, bakalım düzeltirler herhalde bi süre sonra
hiç sanmıyorum usta hile koruma sistemlerini güncellemiş olmalılarBen bu durumun sadece kendi tahminim olarak konuşuyorum Üye+ ye düşürülmesinden kaynaklı olabilir
Okuma yazma bildiğine emin misin?o 5 aylık hesaplara baktım hepsi duruyor diyorum.1 kaçdefa oku anlarsın.dostum ban dalgası ile alakası yok. Ve o girmediğin hesaplar çoktan ban yedi bile inanmıyorsan açıp bakabilirsin
onlarda da bu hile ile oynadığına emin misin aynı durumu yaşadım çünküOkuma yazma bildiğine emin misin?o 5 aylık hesaplara baktım hepsi duruyor diyorum.1 kaçdefa oku anlarsın.
Hayır paralı hile kullanıyorum ban vs yokhiç sanmıyorum usta hile koruma sistemlerini güncellemiş olmalılar
Hm bilemiyorum o zaman aklıma o geldi bir tekHayır paralı hile kullanıyorum ban vs yok
3 ay lazy ile oynadım.Son 2 ay windle.Yeni kontrol ettim o hesaplar açık.Ama dediğim gibi yeni itemleri getiren yamadan sonra onlarla hile açmadım.Yeni hesapla hile açıyorum 2-3 günde ban yiyor.onlarda da bu hile ile oynadığına emin misin aynı durumu yaşadım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?