lol script ban dalgası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar yeni itemler gelmeden önceki yamada 5 aydır oynadığım hesapların hiçbiri ban yemedi hala.Herkez ban yiyoz demeye başlayınca bu hesaplara yeni yamada girmedim.Ban yeme ihtimaline karşı dandik bir hesapta oynuyordum.Bugün hesaba baktım ban yemiş.Size tavsiyem şu sıralar daha önce yüksek eloya kastığınız hesaplarla hile açmayın.Dandik gözden çıkardığınız hesaplarda devamke.Yanlış anlaşılmasın ban yedim diye şikayet etmiyorum.Biz ban yedikçe çoğalırız.Hilesiz lol oynanmaz.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
evet 1-2 tane banlanmayan hesap var bende de yamadan önce kastığım, bakalım düzeltirler herhalde bi süre sonra

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
evet 1-2 tane banlanmayan hesap var bende de yamadan önce kastığım, bakalım düzeltirler herhalde bi süre sonra
Benimde master hesap var girmiyom.Sakın girme dandik hesapları cerezlık patlat güncelleme olana kadar.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Öyle yapıyorum zaten yeni hesap kasayım dedim 3-4 tane hepsi 1 gün içinde banlandı. Hileye güncelleme gelene kadar saldım bende.

Üye
5 HİZMET YILI
Bir çare bulunması gerekiyor ama inşallah en kısa sürede bulunur

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aynen ya bende yanlislikla girdim master hesaba sonra bani gorunce bide gercek hesabimdi icim parcalandi

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Şuan için ban yemeden uzun süre oynamak istiyorsanız kullanmayın, tekrar undetected olana kadar düz oynayın ya da başka birşeylere yönelin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Olay ban dalgası mı yoksa hile artık fix mi

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum ban dalgası ile alakası yok. Ve o girmediğin hesaplar çoktan ban yedi bile inanmıyorsan açıp bakabilirsin :)

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben bu durumun sadece kendi tahminim olarak konuşuyorum Üye+ ye düşürülmesinden kaynaklı olabilir

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum ban dalgası ile alakası yok. Ve o girmediğin hesaplar çoktan ban yedi bile inanmıyorsan açıp bakabilirsin :)
Okuma yazma bildiğine emin misin?o 5 aylık hesaplara baktım hepsi duruyor diyorum.1 kaçdefa oku anlarsın.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
onlarda da bu hile ile oynadığına emin misin aynı durumu yaşadım çünkü
3 ay lazy ile oynadım.Son 2 ay windle.Yeni kontrol ettim o hesaplar açık.Ama dediğim gibi yeni itemleri getiren yamadan sonra onlarla hile açmadım.Yeni hesapla hile açıyorum 2-3 günde ban yiyor.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
normal üyeye dönünce herkes hileli oynamaya başladı internet üzerinden paylaşım yapıldı bu yüzden ban dalgası oldu bu yamada diye düşünüyorum riotta el attı ztn düzelmesi için bekleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...