çalışmıyor zaten lolün sonu geldi diyebilirizAz önce ünlü bir youtuber ve yayıncının 10 ay önce bir scripti discord odasına çekip,yayın yaptırıp, video çektiği bir videoyu gördüm. Ve videoda açıkça nicki görünmesine rağmen açıkça script kullanmasına rağmen şuan hesabın açık olduğunu ve videoda oynadığı oyunun hala gözüktüğünü gördüm. Yani söylemek istediğim tek şey riot games gerçekten çalışmıyor. Ve benim aklımdaki ban mevzusu şuan da tamamen silinmiş oldu. Riot Games'e teşekkürler bu kadar ilgisiz olduğu için. İşimize gelir...
youtube'a ''oyunu bile oynamadan'' yaz ilk videokanka bi ipucu verseydin be hangi yayıncı merak ettim
rage ayarları nasıl yapıyorsun kanka bilgi verme imkanın varmıLol'le ilgilenen yok dostum. Rage oynuyorum ben wsr de hala ban yemedim.
sürekli aktif bir şekilde urf veya rurf modunu açık bıraksalar ne biçim saracak ama yapmıyorlarLol artık sarmıyor volaranta puanımız yetse keşke de volarant oynasak
2 yıl oldu sanırsam sağlam bi ban dalgası gelmeyeliŞu an durumu hiç iyi değil fakat toparlayacaklarına eminim ya lolü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?