Lol Script Ban Yememe Bugu(Denendi Çalışıyor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yani düşününce mantıklı olabilir zaten düşünceme göre abartmadıgınız sürece sorun yaşamazsınız

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Buna kesin diyemeyiz kanka ama ban yeme süresi bende ve oynayan arkadaşlarımda uzadı.
Bence o senin güzel şansına denk gelmiş diye düşünüyorum. Algoritma oyun dosyalarının değiştiğini kendisi algılayıp yasaklamayı öyle yapmıyor mu? Daha hiç reporttan ban yemedim hep sistem yakalıyor beni :D

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
maclardan sonra logları temızlersen sıstem yakalamaz. Yanı bu forumda bunu yaptırdıgım kısıler daha uzadıgı soyledı ozelden oynadıklarımızda oldu ama sıfır hesapla denemenı onerırım
Post automatically merged:

Bence o senin güzel şansına denk gelmiş diye düşünüyorum. Algoritma oyun dosyalarının değiştiğini kendisi algılayıp yasaklamayı öyle yapmıyor mu? Daha hiç reporttan ban yemedim hep sistem yakalıyor beni :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Mantıklı geliyor ama biraz şansta lazım sistem ne zaman karalisteye alır ne zaman aklanırsın biraz riskli gibi

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kankam tek report la düşmüyorsun diye biliyorum ben ama

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tek oyunda seni güvenli listeye aldılarsa ya çok şanslısın ya da abin riot ta çalışıyo xd

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Eğer bu taktik işe yararsa bul beni sana bursaspor forması alacağım. Eve gideyim tatil başlasın deneyeceğim.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar Selam Ban yememek için yeni bir yöntem buldum şuanda kendim 2 aydır denedim çalışıyor. Bu yöntem girdiğiniz hesapların daha uzun süre yaşamasını sağlıyor. Öncelikle hile açacağımız hesaptan, hiç hileyi açmadan kendi arkadaşımızla bir el oyuna giriyoruz. Oyun modu fark etmez. Oyun bitiminde arkadaşınız sizi 3. part yazılımdan şikayet etsin. O maç incelenecek hile açmadığınız için güvenli listeye alınacaksınız. Daha sonraki maçlar hileyi açsanız bile yemiyorsunuz şuanda bu taktikte aynı hesapta 2 aydır oynuyorum ban yemedim isteyenlere ss atarım. İyi oyunlar.
saollasın

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
akıla mantıklı geliyor ama ban işleminin böyle işlediğini sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar Selam Ban yememek için yeni bir yöntem buldum şuanda kendim 2 aydır denedim çalışıyor. Bu yöntem girdiğiniz hesapların daha uzun süre yaşamasını sağlıyor. Öncelikle hile açacağımız hesaptan, hiç hileyi açmadan kendi arkadaşımızla bir el oyuna giriyoruz. Oyun modu fark etmez. Oyun bitiminde arkadaşınız sizi 3. part yazılımdan şikayet etsin. O maç incelenecek hile açmadığınız için güvenli listeye alınacaksınız. Daha sonraki maçlar hileyi açsanız bile yemiyorsunuz şuanda bu taktikte aynı hesapta 2 aydır oynuyorum ban yemedim isteyenlere ss atarım. İyi oyunlar.
Aga belli etmediğin sürece zaten ban yemessin

nu mi pasa
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ozaman daha da dikkat çekmezmi hesap

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
benim de main hesap çok uzun süre ban yememişti, biraz şansla ilgili bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...