Onaylı Üye
yani düşününce mantıklı olabilir zaten düşünceme göre abartmadıgınız sürece sorun yaşamazsınız
Bence o senin güzel şansına denk gelmiş diye düşünüyorum. Algoritma oyun dosyalarının değiştiğini kendisi algılayıp yasaklamayı öyle yapmıyor mu? Daha hiç reporttan ban yemedim hep sistem yakalıyor beniBuna kesin diyemeyiz kanka ama ban yeme süresi bende ve oynayan arkadaşlarımda uzadı.
Bence o senin güzel şansına denk gelmiş diye düşünüyorum. Algoritma oyun dosyalarının değiştiğini kendisi algılayıp yasaklamayı öyle yapmıyor mu? Daha hiç reporttan ban yemedim hep sistem yakalıyor beni![]()
Eğer bu taktik işe yararsa bul beni sana bursaspor forması alacağım. Eve gideyim tatil başlasın deneyeceğim.
saollasınArkadaşlar Selam Ban yememek için yeni bir yöntem buldum şuanda kendim 2 aydır denedim çalışıyor. Bu yöntem girdiğiniz hesapların daha uzun süre yaşamasını sağlıyor. Öncelikle hile açacağımız hesaptan, hiç hileyi açmadan kendi arkadaşımızla bir el oyuna giriyoruz. Oyun modu fark etmez. Oyun bitiminde arkadaşınız sizi 3. part yazılımdan şikayet etsin. O maç incelenecek hile açmadığınız için güvenli listeye alınacaksınız. Daha sonraki maçlar hileyi açsanız bile yemiyorsunuz şuanda bu taktikte aynı hesapta 2 aydır oynuyorum ban yemedim isteyenlere ss atarım. İyi oyunlar.
Aga belli etmediğin sürece zaten ban yemessinArkadaşlar Selam Ban yememek için yeni bir yöntem buldum şuanda kendim 2 aydır denedim çalışıyor. Bu yöntem girdiğiniz hesapların daha uzun süre yaşamasını sağlıyor. Öncelikle hile açacağımız hesaptan, hiç hileyi açmadan kendi arkadaşımızla bir el oyuna giriyoruz. Oyun modu fark etmez. Oyun bitiminde arkadaşınız sizi 3. part yazılımdan şikayet etsin. O maç incelenecek hile açmadığınız için güvenli listeye alınacaksınız. Daha sonraki maçlar hileyi açsanız bile yemiyorsunuz şuanda bu taktikte aynı hesapta 2 aydır oynuyorum ban yemedim isteyenlere ss atarım. İyi oyunlar.