Üye
Aynen oldu
Ne kadar kullandin da yedin bani? Yaklasik bir aydir,gunde en az 10mac atiyorum.daha sorunla karsilasmadim.Bir kere cok sovdugum icin askiya alindi sadece hesapÇünkü ban yedim![]()
bişey sorucam skinleri kullanınca diğer adamlar da görüyor mu değişen skinleri? mod skin diye bişey vardı sadece biz görebiliyoduk bu da onun gibi bişey mi yoksa herkes görüyo mu skinleri ?skin deyiştirme kullanma daha gec ban yersin
Valla hacı anlamadım ki sen neyi açıp kapatıyorsun brom dc var mı?Ne kadar kullandin da yedin bani? Yaklasik bir aydir,gunde en az 10mac atiyorum.daha sorunla karsilasmadim.Bir kere cok sovdugum icin askiya alindi sadece hesap![]()
sadece kendın gorebiliyorsunbişey sorucam skinleri kullanınca diğer adamlar da görüyor mu değişen skinleri? mod skin diye bişey vardı sadece biz görebiliyoduk bu da onun gibi bişey mi yoksa herkes görüyo mu skinleri ?
kankam dc aktif kullanmıyorum,intagramdan : umutoskiiw eklersen ordan mesaj atarsan,sürekli onlineyimdir yardımcı olabilirim.Bu scrept ile oyun bilgin dogru orantıda.Mesela evadeyi sürekli acmak yerine koridorda max 5 dk kullanmalısın.Latede özellikle 2 kişi karsısında acarsan evadeyi direk anlarlar,k tuşunu aktif olarak kullanmalısın.Kite atarken kullandıgın herolarda önemli,dianada mesela cok sacma u lar atınca dikkat cekiyor,yeri geliyor cok güzel atıyor.bunları öncelikle maca hangi champları alıcaksan bi ön tür yapmalısın.yoksa riskin her zaman fazla olur dostumValla hacı anlamadım ki sen neyi açıp kapatıyorsun brom dc var mı?
_ismail0608_ ekle kankakankam dc aktif kullanmıyorum,intagramdan : umutoskiiw eklersen ordan mesaj atarsan,sürekli onlineyimdir yardımcı olabilirim.Bu scrept ile oyun bilgin dogru orantıda.Mesela evadeyi sürekli acmak yerine koridorda max 5 dk kullanmalısın.Latede özellikle 2 kişi karsısında acarsan evadeyi direk anlarlar,k tuşunu aktif olarak kullanmalısın.Kite atarken kullandıgın herolarda önemli,dianada mesela cok sacma u lar atınca dikkat cekiyor,yeri geliyor cok güzel atıyor.bunları öncelikle maca hangi champları alıcaksan bi ön tür yapmalısın.yoksa riskin her zaman fazla olur dostum