belli etmezsek banlanmıyormuyuzçokta belli etmiceksin kanka
Maç biter bitmez yedim demiş demek ki raporlamayla değil oyunun algılamasıyla yemiş çünkü raporlara bakılması gerekiyor falan filanÇok abartıp golddayken faker gibi oynarsan şüphe çekersin tabi![]()
ben lol skin 6 7 aydır kullanıyorum ama bu hesapta kullanmamıştım o hesapta sadece script açmıştım başka bi hesapta bir daha denerim yorumun için teşekkürlerExternal olarak isimlendirilen ve site üzerine paylaşıma açık olan bu programlamalar, oyuna inject olarak çalışır ve iki farklı cmd komutu üzerinden işlem yürütürler.
Her oyuna giriş esnasında Anti-Cheat modülleri devreye girerek %0 ile %40 arasında harddisk taraması yapılır ve yasaklı .dll dosyaları ayırt edilerek raporlama sonucu karantinaya alınır.
Yani sen bu hileyi bir kere de kullansan on kere de kullansan aynı mantıkta işler.
Değinmek istediğim konu şu; anti-cheat modülleri şu an devre dışı ve ban dalgası yapılmıyor. Eğer LoLSkin vb. farklı 3.parti yazılım kullandıysan ban yemiş olabilirsin. Onun dışında LazySharp üzerinden ban yeme ihtimalin "Şu anlık" yok.
çok abartmadım daha ilk kezdi ayarları falan deniyordum zaten o kadar iyi de değildi skorum maçı kaybettikÇok abartıp golddayken faker gibi oynarsan şüphe çekersin tabi![]()
ayarların linkini verebilir misinScript ayarlarının bazıları script kullandığını çok belli eder eğer ayarları siteden bakmayıp fazlaya kaçırdıysan ban yemen çok normal
hangi ayarlar mesela yardımcı olur musunScript ayarlarının bazıları script kullandığını çok belli eder eğer ayarları siteden bakmayıp fazlaya kaçırdıysan ban yemen çok normal
maç sonu direk ban yedim lol skini de 6 7 aydır kullanyorum olmuyordu bir şeyaleyküm selam kardeşim ban yemen lazy den dolayı olduguna emin misin lol skin falan açıksa ondan olabilir yada rakibe aşırı belli ettiysen rito ticked atıp seni bildirmiş olabilirler
kankam ben sc ayarları yapmadım nasıl bi ayar yapmam lazım ?Script ayarlarının bazıları script kullandığını çok belli eder eğer ayarları siteden bakmayıp fazlaya kaçırdıysan ban yemen çok normal