Lol Script Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Victoria June
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm Tristana oynuyordum script açmıştım daha ilk kez oynuyorum ama ayar falan yaptım maç biter bitmez ban yedim bu ne ile alakalıdır yardımcı olur musunuz ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Script ayarlarının bazıları script kullandığını çok belli eder eğer ayarları siteden bakmayıp fazlaya kaçırdıysan ban yemen çok normal

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
External olarak isimlendirilen ve site üzerine paylaşıma açık olan bu programlamalar, oyuna inject olarak çalışır ve iki farklı cmd komutu üzerinden işlem yürütürler.
Her oyuna giriş esnasında Anti-Cheat modülleri devreye girerek %0 ile %40 arasında harddisk taraması yapılır ve yasaklı .dll dosyaları ayırt edilerek raporlama sonucu karantinaya alınır.
Yani sen bu hileyi bir kere de kullansan on kere de kullansan aynı mantıkta işler.
Değinmek istediğim konu şu; anti-cheat modülleri şu an devre dışı ve ban dalgası yapılmıyor. Eğer LoLSkin vb. farklı 3.parti yazılım kullandıysan ban yemiş olabilirsin. Onun dışında LazySharp üzerinden ban yeme ihtimalin "Şu anlık" yok.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bnede denıcektım ıyı denk geldı smurf hesapta denerim

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Çok abartıp golddayken faker gibi oynarsan şüphe çekersin tabi :D

Victoria June
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
External olarak isimlendirilen ve site üzerine paylaşıma açık olan bu programlamalar, oyuna inject olarak çalışır ve iki farklı cmd komutu üzerinden işlem yürütürler.
Her oyuna giriş esnasında Anti-Cheat modülleri devreye girerek %0 ile %40 arasında harddisk taraması yapılır ve yasaklı .dll dosyaları ayırt edilerek raporlama sonucu karantinaya alınır.
Yani sen bu hileyi bir kere de kullansan on kere de kullansan aynı mantıkta işler.
Değinmek istediğim konu şu; anti-cheat modülleri şu an devre dışı ve ban dalgası yapılmıyor. Eğer LoLSkin vb. farklı 3.parti yazılım kullandıysan ban yemiş olabilirsin. Onun dışında LazySharp üzerinden ban yeme ihtimalin "Şu anlık" yok.
ben lol skin 6 7 aydır kullanıyorum ama bu hesapta kullanmamıştım o hesapta sadece script açmıştım başka bi hesapta bir daha denerim yorumun için teşekkürler
Post automatically merged:

Çok abartıp golddayken faker gibi oynarsan şüphe çekersin tabi :D
çok abartmadım daha ilk kezdi ayarları falan deniyordum zaten o kadar iyi de değildi skorum maçı kaybettik
Post automatically merged:

Script ayarlarının bazıları script kullandığını çok belli eder eğer ayarları siteden bakmayıp fazlaya kaçırdıysan ban yemen çok normal
ayarların linkini verebilir misin

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
valla kendi fikrim ücretli al en azından 1 ay oynuyorsun site linki veremem reklama giriyor az aratırmanı tavsiye ederim ama . eninde sonunda ban yiyorsun :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
9 report yedim scriptten ban yemedim Full boşluğa basılı oynarsan normal

Yürüyen cinsellik
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aleyküm selam kardeşim ban yemen lazy den dolayı olduguna emin misin lol skin falan açıksa ondan olabilir yada rakibe aşırı belli ettiysen rito ticked atıp seni bildirmiş olabilirler

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tamamen şans ve Diğer arkadaşların da dediği gibi inject sistemi

Victoria June
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
aleyküm selam kardeşim ban yemen lazy den dolayı olduguna emin misin lol skin falan açıksa ondan olabilir yada rakibe aşırı belli ettiysen rito ticked atıp seni bildirmiş olabilirler
maç sonu direk ban yedim lol skini de 6 7 aydır kullanyorum olmuyordu bir şey

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
LoL skin kullandığını beyan etmişsin ondandır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...