- Yasaklandı
Banlı Üye
evet 1 yıldır kullanıyorum
Denetim masasından kaldıracaksjn iştebunu kaldırmanın yolu var mı ?
olmuyor windows 11 de ayarlar kısmına atıyor sadece bazılarını silebiliyorsunDenetim masasından kaldıracaksjn işte
o zaman format atmaktan başka çözümün kalmıyorolmuyor windows 11 de ayarlar kısmına atıyor sadece bazılarını silebiliyorsun
D diskini sıfırlamasam C diskimi sıfırlasam oluyor mu ? ( Windows C de kurulu )o zaman format atmaktan başka çözümün kalmıyor
Evet olur, formatı sistemin kurulu olduğu yere atıyorsun zaten, Win 10 21h2 Ya da win 11 21h2 İso indir, rufus ile usb ye yaz ve format atD diskini sıfırlamasam C diskimi sıfırlasam oluyor mu ? ( Windows C de kurulu )
USB olmadan yapmam mümkün mü ?Evet olur, formatı sistemin kurulu olduğu yere atıyorsun zaten, Win 10 21h2 Ya da win 11 21h2 İso indir, rufus ile usb ye yaz ve format at
bu bilgisayarı sıfırladan C yi sıfırlamayı seçicemUSB olmadan yapmam mümkün mü ?
O sadece sıfırlıyor senin sürüm düşürmen gerek, sıfırlama ile sürüm düşüremezsinUSB olmadan yapmam mümkün mü ?
Post automatically merged:
bu bilgisayarı sıfırladan C yi sıfırlamayı seçicem
bir program ile iso dosyasını ek bir usb kullanmadan yükledim 21h2 sürümüne düşürdüm kurulumları tamamladıktan sonra tekrar deneyeceğim yardımların için teşekkürlerO sadece sıfırlıyor senin sürüm düşürmen gerek, sıfırlama ile sürüm düşüremezsin
Rica ederim, suanki durum nedir çalışıyor mubir program ile iso dosyasını ek bir usb kullanmadan yükledim 21h2 sürümüne düşürdüm kurulumları tamamladıktan sonra tekrar deneyeceğim yardımların için teşekkürler
Daha deneyemedim / sürücüleri kuruyordum , denedikten sonra dönüş yapacağımRica ederim, suanki durum nedir çalışıyor mu
Maalesef 22H2 desteği yok Win11 21H2 ye geri dönerseniz sorunsuz şekilde çalıştırabilirsiniz.Merhabalar LoL script'i Windows 11 22h2 de çalıştırmamım bir yolu var mı ? Bilgisayarımı sıfırlamak istemiyorum