LoL Script Çalışmıyor / Çözüm

Düzeldi mi ?

• Kullanılan toplam oy
    75
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ben sildim yeniden yükledim düzeldi.
temp ve %temp% klasörünüde sildim
dostum temp ve %temp% klasörlerini silmiceksin içindeki dosyaları sileceksin :D sildiysen tekrar oluştur çabuk ama düzeldiyse ne mutlu bana.
Düzeldi, teşekkür ederim kafayı yiyecektim!
Önemli değil :)
Arkadaşlar lütfen windows defenderdan hiledeki trojanlara izin verin vermezseniz çalışmaz. Dediğimi yapan 2 arkadaşın sorunu çözüldü.

Gone
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
düzeldi arkadaşlar bende 2 kere üst üste injectledim sorunsuz calıstı

Gone
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
genel bir sıkıntı yok ben şimdi denedim girdim gene hileyle

kardeşim genel bir sıkıntı , yok diyip durmayın bak sizin bütün metodlarınızı denedim olmadı simdi kendim normal sekil de denedim düzeldi , arkadaşlar zaten gerekli açıklamaları yaptılar kendileri bu hata üzerinde calıstıklarını söylediler bu metodlar bence kocakarı ilacından ibaret .
En azından cmdyi beyaza boyamaktan iyi bir çözüm değil mi ? :D

ben metodlarınızdan bir çözüm alamadım dümdüz denedim kendisi calıstı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim genel bir sıkıntı , yok diyip durmayın bak sizin bütün metodlarınızı denedim olmadı simdi kendim normal sekil de denedim düzeldi , arkadaşlar zaten gerekli açıklamaları yaptılar kendileri bu hata üzerinde calıstıklarını söylediler bu metodlar bence kocakarı ilacından ibaret .
tamam düzelmiş ben düzelmedi sandım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
waiting for league of legends diyor bip sesi geliyor oyuna girdikten sonra çalışmıyor sildim her şeyi yükledim dediğin gibi çalışmadı :/

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dostum temp ve %temp% klasörlerini silmiceksin içindeki dosyaları sileceksin :D sildiysen tekrar oluştur çabuk ama düzeldiyse ne mutlu bana.

Önemli değil :)
Post automatically merged:

Arkadaşlar lütfen windows defenderdan hiledeki trojanlara izin verin vermezseniz çalışmaz. Dediğimi yapan 2 arkadaşın sorunu çözüldü.
yeni farkettim boga ripperi silmemişim şimdi sildim ve oldu gerçekten yararlı bi konu çok teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar an itibariyle şuanda sonuç almış bulunmaktayım temp ve %temp% klasörünün içindekileri sildim ve C diskin içindeki Bogaripper i sildim hileyi yenıden kurdum actıgımda hıleyı calısmadı ama bıraz 10 20 dk bekledım denedım suanda calısıyor bilginize

Gone
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kardeşim sana yardımcı olmak için yazıyorum sadece sen de benim gibi 1 saaatir yardım arıyorsun. bak gerçekten söylediği gibi sil yükle oluyor

yardım aramıyorum ben problem nedir araştırıyorum lakin burda ki metodlar birer çözüm degil hileyi kim sunup crackliyorsa problemi o adam çözer deneyenlerin hepsi olmadıgını söyledi hatta üzerine gittiler oylama yaptılar kimseyi kötülemiyorum ben öyle bi amacımın oldugunu düsünmeyin ama bu metodlar boş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...