- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
-
illa ss mi atayım çalışıyor diye ?kardeşim genel bir sıkıntı , yok diyip durmayın bak sizin bütün metodlarınızı denedim olmadı simdi kendim normal sekil de denedim düzeldi , arkadaşlar zaten gerekli açıklamaları yaptılar kendileri bu hata üzerinde calıstıklarını söylediler bu metodlar bence kocakarı ilacından ibaret .
Trojanlara izin verdiniz mi ?waiting for league of legends diyor bip sesi geliyor oyuna girdikten sonra çalışmıyor sildim her şeyi yükledim dediğin gibi çalışmadı :/
KARDEŞ BENDE BIR GRUB AUYE OLUN DIYOR AMA NASIL UYE OLACGIMI BILMIYORUM BANA YARDIM EDEBILRIMSINArkadaşım gayet iyi kullanıyor şuan da. Neden sizde böyle bir sıkıntı var anlamadım.
dediklerimi yaptın mı ? windows defenderdan virüsdeki tehditlere izin verdin mi ? verdiysen sorun olmaması gerekiyor.aynen bendede çalışmıyor çözünü bilen varmı bugün oldu yoksa çalışıyordu
aynen aynı hata bendede varSöylediğiniz Herşeyi yaptım ama bir sonuç alamadım waiting for league of legends dıyor sonra oyuna gırıyorum game found yazıyor ama hıc bır sey gelmıyor
Onaylı üye olman için 50 mesaj yazman ve foruma 2 günlük kaydın olması gerekiyor.KARDEŞ BENDE BIR GRUB AUYE OLUN DIYOR AMA NASIL UYE OLACGIMI BILMIYORUM BANA YARDIM EDEBILRIMSIN
NEDEN BENDE ÇALİŞMIYORaynen bendede çalışmıyor çözünü bilen varmı bugün oldu yoksa çalışıyordu
tm da nasıl yorum yapıldıgmı bılmıyorum aban yardım et plsOnaylı üye olman için 50 mesaj yazman ve foruma 2 günlük kaydın olması gerekiyor.
windows defenderdan trojanlara izin verdin mi ?dostum dediklerini denedim daha bu sabaha kadar çalışan lazysharp saat 2 ila 3 arasında çalışmamaya başladı oyuna girerken injectliyorum game found ekranı gelıyor oyuna giriyorum bip sesi geliyor ancak oyuna injectlenmiyor 2-3kere çık gir yaptım ancak çalışmadı
peki dostum senle daha tartışmaya girmeyeceğim iyi forumlar.kimseye saygısızlık yapılmadı kimsenin zoruna gitmesin bu metodlar olmuyor dendigi zaman ki,zaten olmadı
peki dostum senle daha tartışmaya girmeyeceğim iyi forumlar.
İşe yaradıysa ne mutlu bana.1 2 kere olmadı ama suan bende 3 eldır sclı gırıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?