Onaylı Üye
bronzda kulanmak sıkıntı çıkarırmı
Derece düşük olduğu bu elolarda oynadığın zaman çok belli olur dikkat etmen gerek bu elolarda pek alışmış bir şey değil üstün dodge yeteneği.bronzda kulanmak sıkıntı çıkarırmı
high elo duoları nerden buluyorsun ben kime yazsam silver gold dia master adamlara rastlamadımChallenger olacam
Bilgilendirme için teşşekür ederim peki nasıl bir ayar önerirsinDerece düşük olduğu bu elolarda oynadığın zaman çok belli olur dikkat etmen gerek bu elolarda pek alışmış bir şey değil üstün dodge yeteneği.
Bu seviyeden bir duo bularak veya kendin çıkmaya çalış. Veya oyunda sürekli dodge açık olmasın belirli aralıklarla kapatmanı önerebilirim. Scriptin diğer özelliklerinden yararlanmaya devam edebilirsin bu da sana oyun içinde elbette olumlu olarak dönüş sağlayacaktır.Bilgilendirme için teşşekür ederim peki nasıl bir ayar önerirsin
Çok teşşekür ederimBu seviyeden bir duo bularak veya kendin çıkmaya çalış. Veya oyunda sürekli dodge açık olmasın belirli aralıklarla kapatmanı önerebilirim. Scriptin diğer özelliklerinden yararlanmaya devam edebilirsin bu da sana oyun içinde elbette olumlu olarak dönüş sağlayacaktır.
Visual sürümlerinin hepsini kur genelde drawing sorunu visuallerden kaynaklanıyor bu çözüm işe yaramadıysa buradan tekrar yaz yardımcı olurlarScirpte alısamadım ve adamların flash totemlerini gosteren şey durduk yere kaopanıyo nasıl acacagım onu
Ben indirdim bir sorun yok rar da. Rar silip başka yerden tekrar kurmayı dene.elinize sağlık evade olayını iyi düşünmüşsünüz sıkıntılı bir durumdu çünkü .
Post automatically merged:
arkadaşlar rar hasarlı hatası alıyorum sizde de aynı mı ?
tamamdır güncelleyeyim teşekkür ederim.Ben indirdim bir sorun yok rar da. Rar silip başka yerden tekrar kurmayı dene.