LoL Script Challenger Ultra Config V2 İyileştirmeler Yapıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Herkese tekrardan merhaba, Bildiğiniz gibi v1 olan configle baya uğraştım ve
iyileştirmeler yaptım. Nedir bu iyileştirmeler Göz atalım.

Tekrar Hatırlatma NOT : Arkadaşlar Scriptin ban riski %100 dür. Siz o scripti hangi hesaba inject ederseniz
o hesap şansınıza 1 yama sonra 10 yama sonra 1 Ay 2 Ay veyahut 5 ay elinde sonunda ban yicektir.
Lütfen asıl hesaplarınızda yapmayın.

Delay ayarı: Bildiğiniz gibi diğer configte delay ayarı 150 felandı ve herkes neredeyse neden 0 değil diye sormuştu.
Delay ayarını 0 a çekince oyunda çökme scriptte donma gibi sorunlarla karşılaşıyorduk ( Bazı şampiyonlar )
Bunun önüne delayı 0 yerine 1 yaparak öne geçtik. Bu V2 Configde delaylar 1 şeklinde.

Diğer Özellikler aşşağıda belirttiğim gibi üzerine çok çok iyileştirmeler yapıldı.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Configi Nereye atıcam?
: Bilgisayardan C Bogaripper dosyasına girin ve autolols.ini dosyasını benim verdiğim linkteki ile değiştirin Önemli : Configinizin bir kopyasını alın öyle benimkini kullanın beğenmez iseniz kendi configinize tekrardan geçersiniz.

Link :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

VirüsTotal :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Delay.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dodge Ayarı: Dodge ayarını geliştirdik. Diğer configde bildiğiniz üzere karakter bi nebzede olsa titriyordu bunun delay ile
alakasıda yüksek fakat en büyük etken dodge ayarıydı. Morgana w su galio q su gibi etkenler ve birçok buna örnek kolay skillshotları
kapattık. Sebebide şu hem karakter titremesi hemde siz kill alıcağınız zaman dodge atarak kill almanıza engel oluyordu. NOT: kill alırcağınız zaman mutlaka
k tuşuna basıp dodgeyi kapatıp öyle yapın yoksa karakteriniz başka bi skillshot gelirse dodgelarsa kill almanızı engelleyebilir. bu 2. çözümdür.

Dodge.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bazı karakterlerde xerath cass gibi beyaz ekran sorunu. Bu sorunu ortadan kaldırdık.

En önemli etkenlerden birisi adamın clicklerini görmek Çok basitmiş gibi gelebilir fakat çok işinize yarıcak V2 configte oda entegre edildi.

dddd.jpg

İyi Oyunlar Dilerim ^^ :)

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ellerine sağlık teşekkürler. Lig atlama zamanı :)

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
eline sağlık hocamm :mum:

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kendi configinizin kopyasını alın öyle deneyin beğenmezseniz değiştirirsiniz bi deneyin bakalım bi fark görücekmisiniz kankalarım

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu dosyayı nereye atıyoruız ?
konuyu güncelledim
Configi Nereye atıcam?
: Bilgisayardan C Bogaripper dosyasına girin ve autolols.ini dosyasını benim verdiğim linkteki ile değiştirin Önemli : Configinizin bir kopyasını alın öyle benimkini kullanın beğenmez iseniz kendi configinize tekrardan geçersiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
konuyu güncelledim
Configi Nereye atıcam?
teşekkür ederim kardeşim deniyorum şimdi geri dönüş yaparım sana

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Eline sağlık hocam v1 ide gayet güzeldi şimdi bunu deniyim bide. :burnbear:

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
umarım işime yarrar eline sağlık <3
*yeni config oyun tarzınızı ve eski config olmadığı için alışması biraz güç alabilir ona göre yapın derim.*

⚓ Captain⚓
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Reis ellerine sağlık v1 zaten ortalama dereceler için harikaydı bir de bu yeni geliştirme ile mükemmel ötesi olacak. Valla sen bu işi biliyorsun başarılarının devamını dilerim :)

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum birazdan deniyeceğim de paylaşımını ilk defa görüyorum bu config ultra hardcore falan mı oynuyor yani demek istediğim en kallavi oynayış bunda mı evade olsun skill shot tutturma olsun en yüksek ayarlarda mı cevaplarsan sevinirim

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dostum birazdan deniyeceğim de paylaşımını ilk defa görüyorum bu config ultra hardcore falan mı oynuyor yani demek istediğim en kallavi oynayış bunda mı evade olsun skill shot tutturma olsun en yüksek ayarlarda mı cevaplarsan sevinirim
Herşey üst düzeyde fakat dodge çok belli olabiliyor onun dışında ideal ayarlar dodgeyi latede kapatmanızı öneririm ban yemenizi bi nebzede olsa uzatır

⚓ Captain⚓
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Önceki ayarlamada düşük elolarda bariz belli oluyor ancak elmas ve üstü elolarda herkes böyle dodge olsun başka şeyler olsun normal karşılıyor. Bütün ayarlar açık değildir arkadaşın galio q su olduğu gibi ama netice itibariyle ayarlar yüksek seviyede.

!!!!! Aynı anda cevaplamış !!!!

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Önceki ayarlamada düşük elolarda bariz belli oluyor ancak elmas ve üstü elolarda herkes böyle dodge olsun başka şeyler olsun normal karşılıyor. Bütün ayarlar açık değildir arkadaşın galio q su olduğu gibi ama netice itibariyle ayarlar yüksek seviyede.

!!!!! Aynı anda cevaplamış !!!!
katılıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hayatımda ilk defa lolde hile deneyecem bakalım metin 2 de çok yaptık ama :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...