19 Mar 2021 #1 HSNSABBAH Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey Süper Üye Katılım 18 Ara 2016 Mesajlar 687 Çözümler 5 Tepki puanı 33 Ödüller 8 Yaş 31 9 HİZMET YILI Lol script kullanmak istiyorum ama valorant oynuyorum vanguardı kapatıp hileli lol oynayacağım ama hilenin log dosyaları silmem gerek. Hiç hile açılmamış gibi göstermek istiyorum kalıntı kalmasını istemiyorum
Lol script kullanmak istiyorum ama valorant oynuyorum vanguardı kapatıp hileli lol oynayacağım ama hilenin log dosyaları silmem gerek. Hiç hile açılmamış gibi göstermek istiyorum kalıntı kalmasını istemiyorum
Çözüm H H Harkaw 20 Mar 2021 win+r tuşlarına basıp oraya appdata yaz ws2 adlı klasörü bul ve sil birde loaderi sil kalıntı kalmayacaktır.
win+r tuşlarına basıp oraya appdata yaz ws2 adlı klasörü bul ve sil birde loaderi sil kalıntı kalmayacaktır.
20 Mar 2021 Yasaklandı #2 Harkaw H Banlı Üye Katılım 10 Mar 2020 Mesajlar 2,030 Çözümler 57 Tepki puanı 375 6 HİZMET YILI win+r tuşlarına basıp oraya appdata yaz ws2 adlı klasörü bul ve sil birde loaderi sil kalıntı kalmayacaktır. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
win+r tuşlarına basıp oraya appdata yaz ws2 adlı klasörü bul ve sil birde loaderi sil kalıntı kalmayacaktır.