Onaylı Üye
can barındaki o düzenlemeyi tam nerden yapıyoruz bilen var mı. adamlardaki can barı normal gözüksün istiyorum.
you can't it was also private feature and disabled.HI! I noticed it says streamrpoof, disabled. Is there a way to turn on streamproof?
Tabikide başlanması gerek böyle güzel olmuş kikesinlikle lol'e başlayacam yine yaptın yapacağını
ud suan zaten privdi oncesinde suanki bypassida degisti sanirimLPReborn'den daha mı safe şu anda ?
w11de çalışıyor mu, deneyen var mı?
edit: çalışmıyor![]()
Kod yazılımda sıkıntı oluyor diye biliyorum ve ek olarak memoryhackers sade tr olarak global olarak da aktif kullanıcıları var. Bu nedenle global dil kullanması daha doğrudur.çizimleri ilerde kapatma şansımız olacakmı birde bu kadar bilgiye sahip dunyanın en iyi scsini ücretsiz yapabılecek kafaya sahip insanlara bir soru sormak ıstıyorum neden türkçe yapamıyoruz
demek ıstedıgmı anlamamısısnz tek dıl tr olsun demedım amaKod yazılımda sıkıntı oluyor diye biliyorum ve ek olarak memoryhackers sade tr olarak global olarak da aktif kullanıcıları var. Bu nedenle global dil kullanması daha doğrudur.