LOL Script Dword Wsreborn 2024

LOL Script Dword Wsreborn 2024

İndirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NOTE
configs : https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-config-thread-config-paylasimi.255074/
clips / klipler: https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-clips.255065/
Updated
added Surrender Tracker (Tracks allies surrender votes)

yerli ve milli 🇹🇷 :kisswink:
aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
kanka zoom managera alışmış ve spesifik herolar oynuyosan, ve bu heroların hali hazırdla LPRB de iyi çalıştğını düşünüyosan geçmene gerekyok. Jinx, Kogmaw Vayne gibi herolar oynuyorum, yeni scriptte evade sorunları var, base ult iatmıyor, zoom manager yok, skin changerdaki menü biraz tuhaf falan filan. Gelişene kadar LPRB de devam edbilirsin. Benim kanaatimce
Bir sonraki yama LPReborn güncellenmeyince gelen pişmanlık hissi

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Xerath ultisini kullanmıyor bu bende mi sadece, adam az canlı iken bile açmıyor manuel kullanırken de atmıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Does anyone know why when I click to open the cheater, the message appears: Waiting for Website and Waiting for browser? I tried it on Opera GX and M Edge.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
injeck edince hiçbirşey gelmiyor ve 20 fpsde kalıyor sadece bendemi hata var şuan ?

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Your configuration link is not working i need to try ur configs

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Very nice smooth logic script. Not heavy Injected with the game has no fps drop. Very good the best!

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
her şey yolundayken bi ara siteye giriş yapamadım host hatası alıp site düzeldikten sonra scyi açtım ama kombo yaparken falan olduğu yerde duruyor minyon alırken de aynı şekilde envade falan da bozuldu

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
image.png

how to fix this =((

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
image.png

Ya abicim yine mi Windows 10 için yaptınız şu hilelere artık bir 11 desteği ekleyin be
Post automatically merged:

image.png

Ya abicim yine mi Windows 10 için yaptınız şu hilelere artık bir 11 desteği ekleyin be
edit notu : Windows 11 | 22H2 sürümde çalışmıyor en azından bu notu düşeyim postta belirtilmemiş ne yazık ki heyecana kapılıp indirdim boşa host dosyam ve cracklerim yazılımlarım dağıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...