Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LeftSpace kullanıcımız, LOL Script Dword Wsreborn 2023 için yeni bir güncelleme yayınlamıştır. Güncelleme hakkında detaylı bilgi için cheats sayfasını ziyaret ediniz;
The Warwick script doesn't activate the jump on Q, and also the script doesn't take advantage of the passively increased attack speed on W and attacks+walks with the same speed as without it.
Merhabalar, hile dün bir anda kullanılamaz oldu. Hile yükleniyor ancak sol üstteki gibi bi menü çıkıyor başka bir şey yok. Space, v,x felan çalışmıyor, dodge atmıyor. Sadece memoryhackers yazısı var başka bir şey yok. Çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz? Windows 10 21h2 kullanıyorum.
gittim lolde maça girdim sc yi tam açıcam ya şu onay olayı baya canımı sıktı oyuna giriyom PAT ! ekranda sitede bekleyip reklamlara tıklayın diyo onu da yapınca asla açmıyo biri düzeltirse sevinirim ya valla insanın canını sıkar lütfen.
Ulan 6 yıllık üyeyim 29 mesajım var çok güzel şeyleri kaçırıyorum, bu arada dandirik sc ler kullanmaktan kalıcı ban yedi güzelim hesabım umarım bu beklentilerimi karşılıyordur