LoL Script Eski konular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba, arkadaşlar size bugün 3 hesabımın da ban yediğinden bahsedicem ama biliyodum yiceğini ama problem yok, nerdeyse 6 7 aydır bu sitedeyim ve sc kullanıyordum arada ilk başta lazy ile başladım ve gerçekten çok güzeldi yani yapımcıların eline sağlık gerçekten çok iyidi ücretsiz olmasına rağmen bir kere bile ban yemedik, lakin yanlış anlaşılmasın windsharp da çok iyidi script olarak ama nedense lazy biraz daha iyidi, ve windi kullanalı 1-1.5 ay oldu ve ban yedim :( tabi ki her script kullanan ban yicek ama bu kadar erken yemeyi beklemiyordum bu biraz üzdü, lazy de baya kullanmıştım işte 5 6 ay'a yakın kullanmıştım ve 0 ban vardı. Tek sorum neden son günlerde ban yiyor herkes eskiden lazy yedirmiyordu ama windsharp da 1 günde 3 hesap ban yedi sebebi nedir

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
script üye+ oldugu için detectlendi hile onaylı üye de olsa lazysharpdan farkı yoktu lazysharpda onaylı
üyede ban atmıyordu windsharpta asıl mesele üye kısıtlaması.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
script üye+ oldugu için detectlendi hile onaylı üye de olsa lazysharpdan farkı yoktu lazysharpda onaylı
yani şu zekanz gibi youtuber'ların bu scripti büyütmesi ve yaygınlaşmasından sonra her önüne gelen kişinin bu scripti kullanması dimi
Post automatically merged:

zamanında onaylı üye için çırpınıyoduk :D

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
yani şu zekanz gibi youtuber'ların bu scripti büyütmesi ve yaygınlaşmasından sonra her önüne gelen kişinin bu scripti kullanması dimi
Post automatically merged:

zamanında onaylı üye için çırpınıyoduk :D
aynen öyle şuan herkesin kullanmasını bile geçtim riot yetkilileri scripti loadlayıp detect edebilir bu üye+ oldugu sürece bu süreç devam edecek

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aynen öyle şuan herkesin kullanmasını bile geçtim riot yetkilileri scripti loadlayıp detect edebilir bu üye+ oldugu sürece bu süreç devam edecek
ah eski ekip ah, discorda az mı oynamadık beraber

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
onaylı üyeye geri çekilmesi lazım bence

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
detected şu an wind ama düzeltirler diye umuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardeşim hileyle alakası yok windsharp ıda lazy zamanında kullansan ban yemezdin bütün hileler sezon sonu yiyor zaten

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
benimde 3 hesabım ban yedi 2 elmas hesap gitti sağlık olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
onaylı üye varken hiçbir sıkıntı olmamıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...