hep oluyorsa bu durum çözünürlülük ayarı düşür veya pencereli ekranda oyna, normalde olmuyor bazen kaşılaştığın bir durumsa oyunu ve sc yi kapat tekrar açıp inject et düzeliyor.
f7 basarak drawları kapatırsanız fps büyük ölçüde yükselecektir.
hep oluyorsa bu durum çözünürlülük ayarı düşür veya pencereli ekranda oyna, normalde olmuyor bazen kaşılaştığın bir durumsa oyunu ve sc yi kapat tekrar açıp inject et düzeliyor.
f7 basarak drawları kapatırsanız fps büyük ölçüde yükselecektir.
dostum oyunun yazıldığı dil ve hilenin yazıldığı dil aynı olmadığı için çakışmalar oluyor ve fps düşürüyor (yanlış olabilir hatırladığım kadarıyla böyle)
Pc yeterli değilse drop yersin.Bende müzik açık normalde 320 fps veriyor.Sc ve müzik varken 200 fps e iniyor.Pc kötüyse lol istemcisinde sağ üstte ayarlardan tasarruf modu ve oyun sırasında istemciyi kapat seçeneğini işaretle.Bu sana ciddi fps artışı sağlar.Bu ayarın tek kötü yanı sadece oyun sonu 3-5 saniye geç çıkış yapar.Benim eski pc de kötüydü 5v5 te 30 fps e inip donuyordu resmen.Bu ayarla rahatla oynuyordum.Birde sc de drawları ne kadar azaltırsan o kadar fps artar.Gereksizleri kapat.