Hangi heroda bu sorunu yaşıyorsun?Arkadaşlar ben script açarken minyon keserken veya savaşın ortasında efsane FPS düşüyor. Nedenini bilen arkadaşlar yazabilir mi?
scripte genelin fps düşüşü zaten var hocam normal bu f7 e basarak oyna drawları kapat fps birazda olsa yükselecektirArkadaşlar ben script açarken minyon keserken veya savaşın ortasında efsane FPS düşüyor. Nedenini bilen arkadaşlar yazabilir mi?
Pc yeterli değilse drop yersin.Bende müzik açık normalde 320 fps veriyor.Sc ve müzik varken 200 fps e iniyor.Pc kötüyse lol istemcisinde sağ üstte ayarlardan tasarruf modu ve oyun sırasında istemciyi kapat seçeneğini işaretle.Bu sana ciddi fps artışı sağlar.Bu ayarın tek kötü yanı sadece oyun sonu 3-5 saniye geç çıkış yapar.Benim eski pc de kötüydü 5v5 te 30 fps e inip donuyordu resmen.Bu ayarla rahatla oynuyordum.Birde sc de drawları ne kadar azaltırsan o kadar fps artar.Gereksizleri kapat.Arkadaşlar ben script açarken minyon keserken veya savaşın ortasında efsane FPS düşüyor. Nedenini bilen arkadaşlar yazabilir mi?
lol chati kapatırsan +10 fps artarArkadaşlar ben script açarken minyon keserken veya savaşın ortasında efsane FPS düşüyor. Nedenini bilen arkadaşlar yazabilir mi?