Çözüldü LoL script FPS düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben script açarken minyon keserken veya savaşın ortasında efsane FPS düşüyor. Nedenini bilen arkadaşlar yazabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
hep oluyorsa bu durum çözünürlülük ayarı düşür veya pencereli ekranda oyna, normalde olmuyor bazen kaşılaştığın bir durumsa oyunu ve sc yi kapat tekrar açıp inject et düzeliyor.
f7 basarak drawları kapatırsanız fps büyük ölçüde yükselecektir.
46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hep oluyorsa bu durum çözünürlülük ayarı düşür veya pencereli ekranda oyna, normalde olmuyor bazen kaşılaştığın bir durumsa oyunu ve sc yi kapat tekrar açıp inject et düzeliyor.
f7 basarak drawları kapatırsanız fps büyük ölçüde yükselecektir.

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum oyunun yazıldığı dil ve hilenin yazıldığı dil aynı olmadığı için çakışmalar oluyor ve fps düşürüyor (yanlış olabilir hatırladığım kadarıyla böyle)

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben script açarken minyon keserken veya savaşın ortasında efsane FPS düşüyor. Nedenini bilen arkadaşlar yazabilir mi?
scripte genelin fps düşüşü zaten var hocam normal bu f7 e basarak oyna drawları kapat fps birazda olsa yükselecektir

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Pc yeterli değilse drop yersin.Bende müzik açık normalde 320 fps veriyor.Sc ve müzik varken 200 fps e iniyor.Pc kötüyse lol istemcisinde sağ üstte ayarlardan tasarruf modu ve oyun sırasında istemciyi kapat seçeneğini işaretle.Bu sana ciddi fps artışı sağlar.Bu ayarın tek kötü yanı sadece oyun sonu 3-5 saniye geç çıkış yapar.Benim eski pc de kötüydü 5v5 te 30 fps e inip donuyordu resmen.Bu ayarla rahatla oynuyordum.Birde sc de drawları ne kadar azaltırsan o kadar fps artar.Gereksizleri kapat.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
f7 ile oyna ve bütün gereksiz drawları kapat ben çogunu kapatıyorum zaten comboyu her türlü yapıyor :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
pencereliye al düzeliyo arkadaşta 1 2 gün uğraştı bununla en sonunda forumdan çözdük iyi oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...