yani 3 gün sonra falan olursun onaylı üyenedenini b ilmiyorum ama attıktan sonra geri gir sistemine göre benim ark ım da kullanıyo sistemi iyi deyil ama oyundan attığı için yeniden giriyo ve ben 50 mesajın üstüne çıktım hağla onaylı üye gelmedi ne yapmam gerekiyor
Oyuna girmeden önce çarpı işaretinin yanında ayarlar kismi var ordan dx9 modunu bulup aktifleştirin windsharpta öyle yapınca duzeliyordu lpleborn kullanmadığım için bilemiyorumoyuna giriyorum beni oyundan atıyor adımları doğru yapma ma rağmen nedeni nedir
oyuna yeni yama geldiği için hile fixlenmiş olabilir yakında zamanda hileyede yeni güncelleme getirip durumu çözerleroyuna giriyorum beni oyundan atıyor adımları doğru yapma ma rağmen nedeni nedir
5 gün oldu mu hesabı açalınedenini b ilmiyorum ama attıktan sonra geri gir sistemine göre benim ark ım da kullanıyo sistemi iyi deyil ama oyundan attığı için yeniden giriyo ve ben 50 mesajın üstüne çıktım hağla onaylı üye gelmedi ne yapmam gerekiyor
şu an olmaz kanka hileye update gereklikanka oyunu pencereliye al sonra injekledikten sonra biraz bekle gelicektir
anladım teşekkürlerşu an olmaz kanka hileye update gerekli