Çözüldü lol script hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
oyuna giriyorum beni oyundan atıyor adımları doğru yapma ma rağmen nedeni nedir

Çözüm
Merhabalar,LoL yazılımı 28.07.2022 Perşembe akşamı veya daha sonraki bir tarihte güncellenecek. güncellemeden sonra deneyin verdigim çözümleri.

1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
3-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
nedenini b ilmiyorum ama attıktan sonra geri gir sistemine göre benim ark ım da kullanıyo sistemi iyi deyil ama oyundan attığı için yeniden giriyo ve ben 50 mesajın üstüne çıktım hağla onaylı üye gelmedi ne yapmam gerekiyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
onaylı üye olmak için 5 günlük hesabın olması lazım en az senin hesabın daha yeni
Post automatically merged:

nedenini b ilmiyorum ama attıktan sonra geri gir sistemine göre benim ark ım da kullanıyo sistemi iyi deyil ama oyundan attığı için yeniden giriyo ve ben 50 mesajın üstüne çıktım hağla onaylı üye gelmedi ne yapmam gerekiyor
yani 3 gün sonra falan olursun onaylı üye

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar,LoL yazılımı 28.07.2022 Perşembe akşamı veya daha sonraki bir tarihte güncellenecek. güncellemeden sonra deneyin verdigim çözümleri.

1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1.1-

1.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
3-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
4- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın
Eğer aynı hatayı almaya devam ediyorsanız Windows'un daha eski bir sürümünü yükleyin, Örneğin Windows 10 1909 vb. https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1909-kurulum-rehberi.207183/ , https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1809-kurulum-rehberi.202773/

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yeni yama geldiği için muhtemelen hileyi fixlediler yarına kadar hileye update getirir ve düzeltirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...