Çözüldü Lol script hata yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Lol scripti açıp antrenman moduna giriyorum oyundan çıktığımda sc de kapanıyor herşeyi kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum bunun çözümünü bilen var mı

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Program bu şekilde çalışıyor. Her seferinde yeniden inject olması gerektiğinden dolayı external ekranında açılan hile kapanır. Bunu en hızlı hale getirmenin yolu xfproject exeyi kapatmayıp arka planda memory uı sekmesini açık bırakmak, böylece oyun bittiğinde bi sonraki oyuna geçerken yine yükleye tıklayıp açabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Program bu şekilde çalışıyor. Her seferinde yeniden inject olması gerektiğinden dolayı external ekranında açılan hile kapanır. Bunu en hızlı hale getirmenin yolu xfproject exeyi kapatmayıp arka planda memory uı sekmesini açık bırakmak, böylece oyun bittiğinde bi sonraki oyuna geçerken yine yükleye tıklayıp açabilirsin.
Teşekkürler bilgilendirdiğin için iyi geceler dostum

ibrklf
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Onun bir bug ı var özelden yaz yarın PC geçince anlatırım
Sen istemeden kapanmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI

sağolasın abicim saatlerce stresten kurtardın beni

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Öncelikle; External olarak adlandırdığımız ve oyuna dışarıdan etki ederek çalışan programları genel olarak db cmd ile çalıştırırız. Bu sayede Internal ile aralarında farklılıklar oluşur. İlk cmd komutu kapanmaz, fakat; ikinci cmd komutu oyun inject olduktan sonra veri tabanı sıfırlandığında kapanır ve oyuna giriş yapmadan önce tekrar inject edilmesi gerekir. Bu seninle ilgili bir durum değil, program biçimlendirmesi sonucu bu şekilde hareket edilmesi gerekiyor. Bir cmd komutu açmak çok zor olmasa gerek :) İyi forumlar.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
o olayı tam bilmiyorum ama benim tahmini lol hileyi ayıkamasın diye program oyun sonu ince dosyalarını siliyor yeni oyuna girerken baştan inject ediyor benim tahminim

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
seni zorlucak ama oyuna girmeden ac oyle gir hep yap bunu
Post automatically merged:

teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
this was happening because of the drawings try to disable them and also disable the antivirus
Post automatically merged:

this error is common fix by uninstalling the script and doing the whole process again

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...