Çözüldü LoLde Script Kullanırken Donma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba sc ile oyun oynarken lol birden donuyor hata veriyor sonra tekrar bağlan demek zorunda kalıyorum sistemim gayet iyi driverlar güncel aktif güvenlik koruma vs de yok sorun neyden dolayı olabilir?

Çözüm
evet formatladım all in one uyguladım fullprogramlarindir den yaptım formatı w10 kullanıyorum 22h2
Post automatically merged:

çerçevesiz dx9 da 300 fps alıyorum oyunda son güncellemeden sonra arasıra yaşamaya başladım sorunu çözemedim
Hilelerin en uyumlu çalıştığı sürüm 1909 sürümüdür eğer sürüm değişimi yaparsanız FPS sorununuz düzelecek veyahut azalacaktır.
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba sc ile oyun oynarken lol birden donuyor hata veriyor sonra tekrar bağlan demek zorunda kalıyorum sistemim gayet iyi driverlar güncel aktif güvenlik koruma vs de yok sorun neyden dolayı olabilir?
karaktere göre değişebiliyor bazı karakterler çok fps düşürüyor

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Pencereli tam ekran moduna alarak tekrar deneyin, sistem bilgilerinizi de yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bilgisayarın windows 11 mi ? Windowsun belki scripti desteklemiyor olabilir sistem gereksinimlerini kontrol et

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Aynı sorunu bende yaşadım DX9 modunda başlat, ayrıca pencereli modda kullan.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Yakın zamanda format attınız mı ve attıysanız nereden attınız ? Aynı şeyleri ben de yaşadım da ona göre çözüm önerisi sunayım.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Pc nin kotu dur belki knk yada scripti indirdigin dosyadan olabilru normalde donuyomuydu ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Yakın zamanda format attınız mı ve attıysanız nereden attınız ? Aynı şeyleri ben de yaşadım da ona göre çözüm önerisi sunayım.
evet formatladım all in one uyguladım fullprogramlarindir den yaptım formatı w10 kullanıyorum 22h2

dx9 modunu açıp çerçevesiz yada pencereli ekranda oynarsanız sorununuza çözüm olabilir .
çerçevesiz dx9 da 300 fps alıyorum oyunda son güncellemeden sonra arasıra yaşamaya başladım sorunu çözemedim

Son düzenleme:
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI

Hilelerin en uyumlu çalıştığı sürüm 1909 sürümüdür eğer sürüm değişimi yaparsanız FPS sorununuz düzelecek veyahut azalacaktır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...