Arkadaşlar merhaba sc ile oyun oynarken lol birden donuyor hata veriyor sonra tekrar bağlan demek zorunda kalıyorum sistemim gayet iyi driverlar güncel aktif güvenlik koruma vs de yok sorun neyden dolayı olabilir?
Hilelerin en uyumlu çalıştığı sürüm 1909 sürümüdür eğer sürüm değişimi yaparsanız FPS sorununuz düzelecek veyahut azalacaktır.evet formatladım all in one uyguladım fullprogramlarindir den yaptım formatı w10 kullanıyorum 22h2
Post automatically merged:
çerçevesiz dx9 da 300 fps alıyorum oyunda son güncellemeden sonra arasıra yaşamaya başladım sorunu çözemedim
karaktere göre değişebiliyor bazı karakterler çok fps düşürüyorArkadaşlar merhaba sc ile oyun oynarken lol birden donuyor hata veriyor sonra tekrar bağlan demek zorunda kalıyorum sistemim gayet iyi driverlar güncel aktif güvenlik koruma vs de yok sorun neyden dolayı olabilir?
Pc nin kotu dur belki knk yada scripti indirdigin dosyadan olabilru normalde donuyomuydu ?Arkadaşlar merhaba sc ile oyun oynarken lol birden donuyor hata veriyor sonra tekrar bağlan demek zorunda kalıyorum sistemim gayet iyi driverlar güncel aktif güvenlik koruma vs de yok sorun neyden dolayı olabilir?
evet formatladım all in one uyguladım fullprogramlarindir den yaptım formatı w10 kullanıyorum 22h2Yakın zamanda format attınız mı ve attıysanız nereden attınız ? Aynı şeyleri ben de yaşadım da ona göre çözüm önerisi sunayım.
çerçevesiz dx9 da 300 fps alıyorum oyunda son güncellemeden sonra arasıra yaşamaya başladım sorunu çözemedimdx9 modunu açıp çerçevesiz yada pencereli ekranda oynarsanız sorununuza çözüm olabilir .
Hilelerin en uyumlu çalıştığı sürüm 1909 sürümüdür eğer sürüm değişimi yaparsanız FPS sorununuz düzelecek veyahut azalacaktır.evet formatladım all in one uyguladım fullprogramlarindir den yaptım formatı w10 kullanıyorum 22h2
Post automatically merged:
çerçevesiz dx9 da 300 fps alıyorum oyunda son güncellemeden sonra arasıra yaşamaya başladım sorunu çözemedim