regedit ile kalıcı olarak kapatılıyor ama yinede sağolEğer defender'dansa youtube'ta videoları var regeditten kapatabiliyosun diye biliyorum
Defender'ı kapatıp Emsisoft Emergency Kit yada MalwareBytes'a geçmeni tavsiye ederimregedit ile kalıcı olarak kapatılıyor ama yinede sağol
aynısı bendede oluyo hacı nasıl yapıyozgösterdigim resmin sonrasında kendi kendine otomatik kapanıyor. acil cozum lazım bu hileyi acamıyorum windows defender ile ilgili olabilirmi ? (windows defenderi kapatamıyorum)
aynisi bendede vurdu defenderdaki tüm taramaları kapat düzelirgösterdigim resmin sonrasında kendi kendine otomatik kapanıyor. acil cozum lazım bu hileyi acamıyorum windows defender ile ilgili olabilirmi ? (windows defenderi kapatamıyorum)
dikkatli okurmusun defenderi kapatamıyorWindows defenderi kapat tekrar dene knk
Post automatically merged:
Windows defenderi kapat tekrar dene knk
Post automatically merged:
Windows defenderi kapat tekrar dene knk