Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lol script hilesindeki kostum hilesi hakkında soru
hile olan herhangi bir şeyin ban atıp atmayacağı sorgulanmaz ki, skin programları ve çoğu script 3.parti yazılımdır. Her koşulda banlanırsın ya scriptten ya da skinden
Dostum hileyi açtığın an ban yeme riskin var zaten. Her şeyi fullersen çabucak yersin, çok az kullanırsan bir nebze daha uzun süre kullanırsın. Sadece kostüm de kullansan o banı yersin
Dostum lol scriptti açıp hiç bişe yapmasan bile ban yersin, ayrıca ban yedirtmesinin nedeni şuanda piyasada ban yedirtmeyen lol scripti yok. Olsa bile davalık oluyor ve en uzun ban yedirten hile LazySharp'dır
Oyunda 3.parti yazılımları tarayıp tespit edicek bir program bulunmadığı için sadece kostüm hilesini kullanırsan ban yeme riskin yok diye düşünüyorum. Daha bilgili insanlar mesaj yazarsa arkadaşı yanlış bilgilendirmeyelim lütfen.
@MemoryKs senin dediğin göze alamama olayı ban riski olan bir program da risk almaya denir ama bu programda ban %100 yiyorsun yani senindediginle alakası yok konu dısı yorum yapmazsan sevinirim