the dude
Uzman Üye
Yakında onada değinicem yazının uzun olmaması için bilinen şampiyonları yazdım ilk olarakTüm bunları unutun; İrelia is GOD
Ashe nerfleri üst üste yedi ama son güncellemede artık w leveli arttıkça attığı ok sayısı artıyor bu dengelemiştir ashe'i belli durumlarda idare ediceğine inanıyorum supporta ihtiyaç duyuyor ama xayah tarzı supporta okadar ihtiyacı olmayan şampiyonları daha çok tercih ederimPeki Ashe hakkında ne düşünüyorsun ben onunla gold 2 ye kadar çıktım
çünkü güncel değilHocam hileleri neden kullanamıyorum
Fiorayı deneyip deneyimlerini yazar mısın ?Ashe nerfleri üst üste yedi ama son güncellemede artık w leveli arttıkça attığı ok sayısı artıyor bu dengelemiştir ashe'i belli durumlarda idare ediceğine inanıyorum supporta ihtiyaç duyuyor ama xayah tarzı supporta okadar ihtiyacı olmayan şampiyonları daha çok tercih ederim
Tabii ki, Eğer script'de komboları var ise gerçekten güçlü olurFiorayı deneyip deneyimlerini yazar mısın ?
Yakında en çok istenen şampiyonlar olarak İrelia , Fiora , Ashe Yapıcağım . Desteğin için teşekkür ederim.Başlangıç Rehberi Olarak Beğendim Devamı Gelir Umarım
ayarlarım genelde çok küçük şeyler mesela yasuo ve yonede otomatik q stack özelliğini kapatıyorumpeki sc ayarlarını da paylaşacak mısın?
Syndra çok fazla belli ediyor script ile oynarken animasyonu arada sırada yapmıyor (q atarken hiç bir şey olmadan yürüyor gibi oluyor bazen) Bu postu biraz hızlıca yazdım tam bitirirken işim çıktı renklerle uğraşmiyim diye biraz saçmaladım sonlara doğruRenkli yapıcam diye saçmalamışsın kanka. Okurken acı çektim.
Zed o kadar iyi mi wind'de? Kötü diyorlardı. Zed yerine Syndra, Orianna daha iyi olmaz mı?
Onu da yorumlicağım hileye güncelleme gelsin 3 adet en çok istenen karakteri yorumlicam İrelia , Fiora , Asheirelia oyunun en zevkli herosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?