LoL Script İle Ban Yememe [Report yememe şartı ile] [Her Oyunda Geçerli]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
[EDİT: BEN BU YAMA BAN YEMEDİM (5 Hesabım hala duruyor) KISACA BU DALGADAN ETKİLENMEDİM]

Öncelikle selamlar,

Videolardan gördüğüm kadarı ile
antivirüsü kapatınca oyun bizi ayrı bir kısma alıyor vede önceki maçlarla karşılaştırıyor değişiklik çoksa script kısmında inceleme yapılıyor.Bu yüzden ban dalgalarında ban yiyebiliyorsunuz.

Bu adımları Yaparsanız Report Yemediğiniz Taktirde Ban Yememe Olasılığınız Çok Artacak
Adım 1- Windows Defender'i açınız

Adım 2- Virüs ve Tehdit Korumasına tıklayın > Ayarları Yönet
1.PNG

2.PNG

Adım 3- En alta inin ve dışlamalar kısmını seçin > Dışarıda bırakılanları ekle veya kaldır > Bir dışlama ekle > Klasor,diyin ve scriptin olduğu konumu , xfprojectin olduğu konumları dışlayın

33.PNG

4.PNG

Artık antivirüsünüz açık iken script kullanabilirsiniz her oyun için geçerlidir!
Umarım yararlı olmuştur iyi günler...

Son düzenleme:
☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bende bu şekilde düşünüyorum hocam normalde win defender açıktı benim son güncellemede windsharpı çalıştıramıyordum kapattım sonraki gün ban yedim zaten teşekkürler paylaşım için

Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
güzel bir paylaşım denerim bi ara

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Gerçekten çok teşekkür ederim. Scriptten daha önce hiç ban yememiştim ama sürekli her hileyi açmak istediğimde ayarlardan gerçek zamanlı korumayı kapatmam gerekiyordu. Artık bundan kurtuldum. Çok saol <3

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dosya virüs içerdiğinden eklenilmiyor gibisinden bir şey dedi hocam yardım eder misin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ya sanki doğru neden biliyomusun ben herşey gayet normalken yani defender acıkken anti virüs acıkken normal sc yi acıp oyuna girdiğimde hiçbir tehdit falan bulunmuyordu ta ki o Gün banlandıgımda aynı şekilde girmeye calistim ilkten calistirmadı sonra birkere daha deneyince virüs tehtidiyle doldu tüm ekran ve kapattım oyun esnasında defenderle antivirüsü yani zorladım ve pyun sonu banlandım .. teşekkürler bilgi icin artık böyle yapıcam

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ya sanki doğru neden biliyomusun ben herşey gayet normalken yani defender acıkken anti virüs acıkken normal sc yi acıp oyuna girdiğimde hiçbir tehdit falan bulunmuyordu ta ki o Gün banlandıgımda aynı şekilde girmeye calistim ilkten calistirmadı sonra birkere daha deneyince virüs tehtidiyle doldu tüm ekran ve kapattım oyun esnasında defenderle antivirüsü yani zorladım ve pyun sonu banlandım .. teşekkürler bilgi icin artık böyle yapıcam
aynen bende de öyle yaptı ve bi kaç kere çalışmadı vs. Mecbur normal oynamak zorunda kaldım tabi alışamadım muhtemelen fark etti sistem.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hey can anyone tell me if the lol cheat works with the garena version? I couldnt get it to work!

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bu adam forumda gerçekten faydalı kişilerden boş boş spam mesajı atan insanlardan değil.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Doğru bilgi bende böyle yapmaya başladıktan sonra hesaplarım ban yememeye başladı ellerine sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam ben c'deki ve appdatadaki klasörleri ekledim fakat xfproject uygulama dosyasını ekleyemedim onuda eklemem lazım mı?

Master
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Alakasız.. Riot Games'in bir log sistemi var. Ve yetkili kişiler bu logları ara sıra çekiyor, Ve logu düşenn oyuncuları banlıyor ister belli etmeden oyna ister belli et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...