Üye
Gold 1 and plat IV (main)
lol bastığın tuşlara bakıyor maç kaydından hile tuşuna bastığını görürler fazla belli etmezsen sıkıntı olmazbelli etmeden kullanılınca acaba uzun süreli kullanabiliyor muyuz forumda herkes farklı bir şey söylüyo
kanka ben belki emote koydum o tuşalol bastığın tuşlara bakıyor maç kaydından hile tuşuna bastığını görürler fazla belli etmezsen sıkıntı olmaz
kasabilirsin zaten masterda bile script olan var arada açıp giriyorlar herkes dodge bildiğinden kimse script demiyorkanka ben belki emote koydum o tuşaaşırı belli ederek oynamazsak bi yere kadar kasabiliriz gibime geliyo
eyvallah kanka forumda sc başlığı altında ssler gördüm master chall olanlar falan var biz de abartmazsak bi sıkıntı olmaz sanırımkasabilirsin zaten masterda bile script olan var arada açıp giriyorlar herkes dodge bildiğinden kimse script demiyor
kanka illa ki indireceğin yerde videolu veya yazılı anlatım vardır genellikle insert oluyo amakanka mesela ben bir hile indireceğim onun hotkey tuşlarını nereden görüyorum
O zaman pekte kullanmana gerek yok hileyi.Sc'siz plat-dia arası kanka
Ama burada sıkışıp kaldım yüksek eloda oynayabiliyor muyum diye merakta etmiyor değilim. Bu elo'larda çok sıkıntılı maçlar falan yaşıyorum. Bi nevi kendimi yüksek eloda test etmek istiyorumO zaman pekte kullanmana gerek yok hileyi.
evetDaha mi kolay o server
grandmaster 370 lp soloq
Bu kişiye bağlı oynadığın herolara degil be kardeşim. Herkes sanıyor ki ben script accam hemen chal olcam. Oyun bilgisi de lazim benim sc siz elom d1 ben sana soyle soylim karthus ez Syndra taşıyan oynayarak cok rahat çıktım desem sen diyen ki ben de oynuyorum işte bu kişiyle alakalı once kendini geliştirNe oynayarak gm 370lp oldun dostum? Şu an gm 370 lp olan 4 kişi var sırasıyla nickleri TSM Bard, u arda best, Mutsuz, Pyros. Bunların profiline baktım hiçbirinde scriptle oynanacak şampiyonlar yok, dağınık bi oynayış tarzları var. Bir maç kazandığını ya da kaybettiğini düşünsem o yelpazede de yine böyle bi hesap yokMerak ettim açıkçası.
Bu kişiye bağlı oynadığın herolara degil be kardeşim. Herkes sanıyor ki ben script accam hemen chal olcam. Oyun bilgisi de lazim benim sc siz elom d1 ben sana soyle soylim karthus ez Syndra taşıyan oynayarak cok rahat çıktım desem sen diyen ki ben de oynuyorum işte bu kişiyle alakalı once kendini geliştir
Set ve karthus ez ve xearath bot lane oyna brom kolay kolay lose almazsinBu kişiye bağlı oynadığın herolara degil be kardeşim. Herkes sanıyor ki ben script accam hemen chal olcam. Oyun bilgisi de lazim benim sc siz elom d1 ben sana soyle soylim karthus ez Syndra taşıyan oynayarak cok rahat çıktım desem sen diyen ki ben de oynuyorum işte bu kişiyle alakalı once kendini geliştir