LoL script ile tek başınıza hangi eloya çıktınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
use the script on a SILVER 3 smurf so far no ban, be normal without any problem

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
belli etmeden kullanılınca acaba uzun süreli kullanabiliyor muyuz forumda herkes farklı bir şey söylüyo

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Elmas 4'e ulaşmayı başardım

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
grandmaster 370 lp soloq

Ne oynayarak gm 370lp oldun dostum? Şu an gm 370 lp olan 4 kişi var sırasıyla nickleri TSM Bard, u arda best, Mutsuz, Pyros. Bunların profiline baktım hiçbirinde scriptle oynanacak şampiyonlar yok, dağınık bi oynayış tarzları var. Bir maç kazandığını ya da kaybettiğini düşünsem o yelpazede de yine böyle bi hesap yok :D Merak ettim açıkçası.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ne oynayarak gm 370lp oldun dostum? Şu an gm 370 lp olan 4 kişi var sırasıyla nickleri TSM Bard, u arda best, Mutsuz, Pyros. Bunların profiline baktım hiçbirinde scriptle oynanacak şampiyonlar yok, dağınık bi oynayış tarzları var. Bir maç kazandığını ya da kaybettiğini düşünsem o yelpazede de yine böyle bi hesap yok :D Merak ettim açıkçası.
Bu kişiye bağlı oynadığın herolara degil be kardeşim. Herkes sanıyor ki ben script accam hemen chal olcam. Oyun bilgisi de lazim benim sc siz elom d1 ben sana soyle soylim karthus ez Syndra taşıyan oynayarak cok rahat çıktım desem sen diyen ki ben de oynuyorum işte bu kişiyle alakalı once kendini geliştir

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bu kişiye bağlı oynadığın herolara degil be kardeşim. Herkes sanıyor ki ben script accam hemen chal olcam. Oyun bilgisi de lazim benim sc siz elom d1 ben sana soyle soylim karthus ez Syndra taşıyan oynayarak cok rahat çıktım desem sen diyen ki ben de oynuyorum işte bu kişiyle alakalı once kendini geliştir

Kardeşim sağ ol yorumun için ben sadece ne oynadığını merak ettim arkadaşın. Ben de şu an d1 im %80 winrate ile oyun bilgim de yerinde. Sadece merak yani :)

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Set ve karthus ez ve xearath bot lane oyna brom kolay kolay lose almazsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...