Çözüldü lol script kullanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar her şeyi normal yapıyorum hiçbir hata almadan oyuna girip eğitim modunda scripti denemeye kalktığımda aktif olmamış gözüküyor sebebi nedir script menüsünü açmak için bir tuş var da ben mi bilmiyorum yada

Çözüm
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.

Çözüm
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
o zaman hileyi yapamamışsın youtubeda videoları var bi bak derim
hile yenilendi ondan olabilir mi acaba izliyorum videolarını memoryuı acıyolar sonra hileyi açıyolar hile aktif oluyo oyuna giriyo hile çalışıyo aynılarını bende yapıyorum hile çalışmıyor ama

Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hile yenilendi ondan olabilir mi acaba izliyorum videolarını memoryuı acıyolar sonra hileyi açıyolar hile aktif oluyo oyuna giriyo hile çalışıyo aynılarını bende yapıyorum hile çalışmıyor ama
Post automatically merged:

olabilir , herhangi bir yetkiliye sormanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Ben de bu sorunu yaşıyordum, xfproject'i sildim ve tekrar indirdim, şimdi normal çalışıyor, belki de son güncellemeden kaynaklanıyor veya kısayol tuşlarını nasıl kullanacağınızı bilmiyorsunuz, oyundaki lol ayarlarını varsayılana geri döndürüyoruz. komut dosyasının kullandığı oyun kısayolunu koymadığınızdan emin olun.

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
vb.net in son sürüm oldugundan emin olun.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Byük shift tuşuna basmalısın Xfpprojecti açtığından emin ol boşluğa basınca oluyor zaten

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
oyuna girmeden önce özel odada dene girerken 2 kere dıt sesi geliyor mu , gelmiyorsa çalışmıyodur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...