Developer
Seçkin Üye
Aynen öyle bu arada bu durum katılıyorum dediklerine ikimizde aynı durumdayken adam alttan bana yazıp yazıp delirtmekten başka bir şey yapmıyor.Karşınıza bir script geldiğinde aha bak bu script hemen reportlayayım veya chatten belirteyim kafasına girmeyin. Zaten çoğunuz script olduğunuz için karşınızdakinin script olduğunu anlıyorsunuz. En az 10 kere bu durumla karşılaştım. Karşımda ki kişide script ve bana script kullanma kendi bileğinle oyna gibi chatten yazıyor. Bu tarz şeyler yapmayınKendiniz kullanıyorsunuz, karşınıza gelince delirmeyin.
Kesinlikle katılıyorum çekemeyen Weste geçsinKarşınıza bir script geldiğinde aha bak bu script hemen reportlayayım veya chatten belirteyim kafasına girmeyin. Zaten çoğunuz script olduğunuz için karşınızdakinin script olduğunu anlıyorsunuz. En az 10 kere bu durumla karşılaştım. Karşımda ki kişide script ve bana script kullanma kendi bileğinle oyna gibi chatten yazıyor. Bu tarz şeyler yapmayınKendiniz kullanıyorsunuz, karşınıza gelince delirmeyin.
herkes anlıyor mevzu o deıl adam baslıyor bu sc lı report edın dıye aglamaya chatten bunlara gerek yok dıyoruzscript olduğum için anlıyorum muhtemelen ama adam skill yemiyor bende yemiyorum çaktırmamaya çalışıyoruz muhtemelen bu forumdan
olmama ihtimali yok herkes kendini dusunuyor ben yaparım baskası yapamaz kafasında2 kere başıma geldi umarım daha olmaz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?