LoL script kullanan arkadaşlara küçük bir bilgilendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Karşınıza bir script geldiğinde aha bak bu script hemen reportlayayım veya chatten belirteyim kafasına girmeyin. Zaten çoğunuz script olduğunuz için karşınızdakinin script olduğunu anlıyorsunuz. En az 10 kere bu durumla karşılaştım. Karşımda ki kişide script ve bana script kullanma kendi bileğinle oyna gibi chatten yazıyor. Bu tarz şeyler yapmayın :) Kendiniz kullanıyorsunuz, karşınıza gelince delirmeyin.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
çok haklısın dostum benim de çok karşıma geliyor. Çoğu büyük bi ihtimal zaten bu forumdan :)

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aynen kardeş valla bende boyle bi konu aççaktım kendıde kullanıyo ama susmuyo oyun boyu

poneglyph
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Karşınıza bir script geldiğinde aha bak bu script hemen reportlayayım veya chatten belirteyim kafasına girmeyin. Zaten çoğunuz script olduğunuz için karşınızdakinin script olduğunu anlıyorsunuz. En az 10 kere bu durumla karşılaştım. Karşımda ki kişide script ve bana script kullanma kendi bileğinle oyna gibi chatten yazıyor. Bu tarz şeyler yapmayın :) Kendiniz kullanıyorsunuz, karşınıza gelince delirmeyin.
Aynen öyle bu arada bu durum katılıyorum dediklerine ikimizde aynı durumdayken adam alttan bana yazıp yazıp delirtmekten başka bir şey yapmıyor.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum çekemeyen Weste geçsin :)

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
benim basıma gelmedi ama ayarlardan o scripte odaklanmayı ve onun spellerinide en yükseğe cekin. böylelikle daha rahat yenersiniz :)

Üye
4 HİZMET YILI
böyle durumla çok karşılaştım ve aynı dediğin gibi yaptım zaten oyun içi cheat yapmak özellikle scriptken saçma geliyor

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
aşırı haklısın biliyon mu öyle hava civa ypaan var ve siz reportlayında kek tespit ediliyor belkide aynı scyi kullanıyoruz

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
çok çok haklısın fena cringe bir durum ama insan karşısında script olduğunu görünce konuşmadan duramıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
script olduğum için anlıyorum muhtemelen ama adam skill yemiyor bende yemiyorum çaktırmamaya çalışıyoruz muhtemelen bu forumdan :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ya bilader sorma akşam 5 maç attım adam o kadar belliki script olduğu hala bana yazıyor ban yemiceksin yok script link versene yapmayın böyle şeyler sende scriptsin işte :D

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yani az çok durum böyle ama 1 2 kişi var serverda adı çıkmış az yavaş kullanın Respect4ever gibi bir nicki vardı bu arkadas kimse daha oyun başlar başlamaz millet adam sc diyor oyun boyunca da full space basılmaz he bu arada bu arkadaş için baya baya ticket fln atmışlar adam ünlü:D

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
10 oyundan 7 si sc li adamlarla geçiyo karakter ve bilek farkıyla alan alır ona rağmen ben sc değilim ben aslında master smurfum falan demeleri ağlamanın lüzmü yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...